2777
2789
عزیزم اگز خودت بچه داری اینکار خطرناک رو نکنی باید تب بچه در هرصورت کنترل بشه وگرنه خطرناکه

هر دفعه تب کرد بردم دکتر یا امپول داد یا ازیترومایسین خودمم خونه بهش تب بر دادم همیشه تو خونه پلمپش دارم ولی اولویتم درمانگاه بود همیشه حتی سه شب با اسنپ وقتی که شوهرم شیفت بود

یه دهه شصتی درونگرا
باشه تو راست میگی دکتر نیستم ولی تجربه دارم ظاهرا شما از خود دکتر ها هم دکتر تر هستی😐

اره واقعا. من دکتر بچم میگه تو‌خودت یه پا دکتری😅 ( دکتری دارم اما پزشک نیستم) . در هر صورت به خاطر شرایط خاص بچم من بعضا هفته ای دو سه بار مطب دکترم. اونقدر هم تب کرده و مشکلات جور واجور داشته که واقعا میدونم در هر شرایطی چی میشه. ضمن اینکه من مقالات مختلف رو‌هم میخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دفعه تب کرد بردم دکتر یا امپول داد یا ازیترومایسین خودمم خونه بهش تب بر دادم همیشه تو خونه پلمپش ...

بله عزیزم درسته پس خودت تب رو کنترل کردی و دکتر هم بردی

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

هر دفعه تب کرد بردم دکتر یا امپول داد یا ازیترومایسین خودمم خونه بهش تب بر دادم همیشه تو خونه پلمپش ...

خوب درمانگاه یه مشت اوسکل اند! دکتر عمومی هم شد دکتر؟ متخصص اطفالش جیزی حالیش نیست ، چه برسه به بقیه.  تک و توک دکتر درست و‌حسابی پیدا میشه

خوب درمانگاه یه مشت اوسکل اند! دکتر عمومی هم شد دکتر؟ متخصص اطفالش جیزی حالیش نیست ، چه برسه به بقیه ...

خب گاهی اوقات آدم ناچار میشه ببره درمانگاه و پزشک عمومی متخصص اطفال که همیشه در دسترس نیست،به هرحال همون پزشک عمومی صددرصد از افراد عام که رشتشون پزشکی نبوده خیلی بیشتر میفهمند

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

خوب درمانگاه یه مشت اوسکل اند! دکتر عمومی هم شد دکتر؟ متخصص اطفالش جیزی حالیش نیست ، چه برسه به بقیه ...

من کرجم اخرین بار همین هفته پیش دو نصفه شب بچم بردم دکتر فهمید یه تیکه غذا یا نون بالای لوزش چسبیده درش اورد من فکر میکردم ویروس گرفته چون بدنش داغ بود تب بر اثر نمیکرد اسهالم شده بود ولی دمش گرم دکتر خوبی بود 

یه دهه شصتی درونگرا
من کرجم اخرین بار همین هفته پیش دو نصفه شب بچم بردم دکتر فهمید یه تیکه غذا یا نون بالای لوزش چسبیده ...

خدا خیرش بده. اکثرا که دور از جون اندازه بز نمیفهمند. فکر هم نکن فقط ایران اینجوره، المان و سوییسش هم همینه. از هر پنجاه تا دکتر اونم متخصص شاید یکیشون یه چیزی حالیش باشه. بقیشون واقعا نادان اند

خدا خیرش بده. اکثرا که دور از جون اندازه بز نمیفهمند. فکر هم نکن فقط ایران اینجوره، المان و سوییسش ه ...

اره دکتر بد هم داریم یه بار بردم بیمارستان امام علی واقعا پیشیمونم فقط هی خون میگرفتن اتفاقی درمانگا نزدیک خونم بردم گفتن چطور نفهمیدن معده بچست از اون به بعد میبرمش درمانگاه نزدیک خونمون

یه دهه شصتی درونگرا