2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شربت پروفن عالیه در کل حتما ببر درمانگاه اگه شرایطش نداری پیاز رنده کن بمال کف پاش هر ده دقیق یه پیاز تازه کمتر از بیست دقیقه انشاالله تبش میاد پایین ولی دکتر حتما ببر اگه تبش پایین نیومد ببر امپول بزنن

یه دهه شصتی درونگرا

شده مقاومت کنه اما تو بزار .منم دخترم دوروز پیش تب داشت .اول بهش شربت ایپوپروفن دادم دیدم هیچ بعد دو سه ساعت براش شیاف گذاشتم و بردم تو وانش گذاشتم .اومد بیرون براش فقط بهش یکم آب گوشت که تو شیشه میپزه دادم دیگه یکم خوابید بهتر شد باز بیدار شد باز تب کرد تا شب چندبار شیاف گذاشتم و شربت دادم تا قطع شد .گریه کنه یکمی بهتره تا خدانکرده اتفاقی بیفته 

شربت پروفن عالیه در کل حتما ببر درمانگاه اگه شرایطش نداری پیاز رنده کن بمال کف پاش هر ده دقیق یه پیا ...

بله امشب دیر وقته فردا میبرم تب خطرناکه ولی بروفن دادم خوب نشده . خیلی ممنون پیاز رو امتحان میکنم

شده مقاومت کنه اما تو بزار .منم دخترم دوروز پیش تب داشت .اول بهش شربت ایپوپروفن دادم دیدم هیچ بعد دو ...

اصلا نمی زاره تو خواب هم بیدار میشه و میبینم شیاف بیرونه دیگه نمی‌دونم چیکار کنم از دستش 

اصلا نمی زاره تو خواب هم بیدار میشه و میبینم شیاف بیرونه دیگه نمی‌دونم چیکار کنم از دستش 

زورت بهش نمیرسه؟منم دخترم تقریبا ۴ سالشه ۱۵ کیلو کمتره .دستشو میگیرم با پاااش وقتی شیاف میزارم یه دقیقه نگه میدارمش تا نیاد بیرون 

عزیزم شیاف رو باید وقتی تو دستشویی هست و بدنش خیس هست براش بذاری. تازه خود شیاف رو هم خیس کن و بذار براش. وقتی گذاشتی یه کوچولو نگهدار تا بیرون نیاد. بعدشم حدود نیم ساعت تو بغلت سرگرمش کن و بگو پی پی نکنه و خودشو نگه داره

بله امشب دیر وقته فردا میبرم تب خطرناکه ولی بر وفن دادم خوب نشده . خیلی ممنون پیاز رو امتحان میکنم

درمانگاه باز تونستی ببر اسنپ بگیر اگه ویروس باشه و گلوش عفونت داشته باشه حتما اول باید امپول بزنه تا تب بر اثر کنه

یه دهه شصتی درونگرا
زورت بهش نمیرسه؟منم دخترم تقریبا ۴ سالشه ۱۵ کیلو کمتره .دستشو میگیرم با پاااش وقتی شیاف میزارم یه دق ...

نه تا حالا نذاشتم یاد ندارم اولین دفعه ست تو عمرم که دارم از شیاف استفاده میکنم