خداییش اینا چیه میکید؟ چه ربطی به امپول داره؟ درمانکاه هم اولین کاری که میکنن اینه که تب رو بیارند پ ...
😐😑 نمیدونی اول باید عامل تب که احتملا عفونت ویروسی درمان بشه واقعا نمیدونی تا تب بر بهتر اثر کنه عامل تب باشه تاصبح پروفن وشیاف بزاری مگه اثر میکنه خودت چی میگی این وسط
ببین اول اینکه باید پروفن به اندازه بدی تا اثرکنه حتما کم دادی بهش دوما سعی کن اول با استامینوفن بیاری پایین اگر نشد چهارساعت بعد پروفن بدی سوما پاشویه اشتباه دستمال مرطوب رو بگذار زیر لباسش یعنی روی شکمش و بالاتر و قسمت های مرکزی بدن پاشویه فایده نداره فقط لرز بچه بیشتر میشه
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
وزن بچت چند کیلوئه؟به ازای هر ده کیلو وزن بچه یک شیاف ۱۲۵ استامینوفن یعنی اگر ۲۰ کیلو هست دوتا باید بذاری تا اثرکنه
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
😐😑 نمیدونی اول باید عامل تب که احتملا عفونت ویروسی درمان بشه واقعا نمیدونی تا تب بر بهتر اثر کنه ع ...
بابا تو واقعا دکتری!😅 برای عفونت ویروسی که کاری نمیتونن بکنن عموما. برای عفونت باکتریایی هم بله، باید انتی بیتوتیک دریافت کنه بچه، اما انتی بیوتیک طول میکشه تا اثر کنه. تب اگر بالا باشه وخطر تشنج داشته باشه تب رو اول با مسکن میارند پایین
😐😑 نمیدونی اول باید عامل تب که احتملا عفونت ویروسی درمان بشه واقعا نمیدونی تا تب بر بهتر اثر کنه ع ...
عزیزم اگز خودت بچه داری اینکار خطرناک رو نکنی باید تب بچه در هرصورت کنترل بشه وگرنه خطرناکه