2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمانگاه باز تونستی ببر اسنپ بگیر اگه ویروس باشه و گلوش عفونت داشته باشه حتما اول باید امپول بزنه تا ...

خداییش اینا چیه میکید؟ چه ربطی به امپول داره؟ درمانکاه هم اولین کاری که میکنن اینه که تب رو بیارند پایین. 

نه منظورم اینه که دمای بدنش رو با دماسنج از گوش اندازه کرفتی یا رکتال یا زیر بغل؟ چند درجه است تبش؟ ...

نه اندازه نگرفتم خیلی بی تجربه هستم بعضی وقتا همینطوری میشه چند ماه پیش بردمش دکتر به خاطر تبش آمپول زد و سرم داد تا بچه خوب شد

نه اندازه نگرفتم خیلی بی تجربه هستم بعضی وقتا همینطوری میشه چند ماه پیش بردمش دکتر به خاطر تبش آمپول ...

😑 دماسنج اندازه کیری تب بچه تو‌خونه از نون شب واجب تره! بیتحربه جیه؟ خوب بچه داری دیگه، باید یه اصولی رو بدونی

خداییش اینا چیه میکید؟ چه ربطی به امپول داره؟ درمانکاه هم اولین کاری که میکنن اینه که تب رو بیارند پ ...

😐😑 نمیدونی اول باید عامل تب که احتملا عفونت ویروسی درمان بشه واقعا نمیدونی تا تب بر بهتر اثر کنه عامل تب باشه تاصبح پروفن وشیاف بزاری مگه اثر میکنه خودت چی میگی این وسط

یه دهه شصتی درونگرا

ببین اول اینکه باید پروفن به اندازه بدی تا اثرکنه حتما کم دادی بهش دوما سعی کن اول با استامینوفن بیاری پایین اگر نشد چهارساعت بعد پروفن بدی سوما پاشویه اشتباه دستمال مرطوب رو بگذار زیر لباسش یعنی روی شکمش و بالاتر و قسمت های مرکزی بدن پاشویه فایده نداره فقط لرز بچه بیشتر میشه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

وزن بچت چند کیلوئه؟به ازای هر ده کیلو وزن بچه یک شیاف ۱۲۵ استامینوفن یعنی اگر ۲۰ کیلو هست دوتا باید بذاری تا اثرکنه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

😐😑 نمیدونی اول باید عامل تب که احتملا عفونت ویروسی درمان بشه واقعا نمیدونی تا تب بر بهتر اثر کنه ع ...

بابا تو واقعا دکتری!😅 برای عفونت ویروسی که کاری نمیتونن بکنن عموما. برای عفونت باکتریایی هم بله، باید انتی بیتوتیک دریافت کنه بچه، اما انتی بیوتیک طول میکشه تا اثر کنه. تب اگر بالا باشه و‌خطر تشنج داشته باشه تب رو اول با مسکن میارند پایین 

😐😑 نمیدونی اول باید عامل تب که احتملا عفونت ویروسی درمان بشه واقعا نمیدونی تا تب بر بهتر اثر کنه ع ...

عزیزم اگز خودت بچه داری اینکار خطرناک رو نکنی باید تب بچه در هرصورت کنترل بشه وگرنه خطرناکه

بابا تو واقعا دکتری!😅 برای عفونت ویروسی که کاری نمیتونن بکنن عموما. برای عفونت باکتریایی هم بل ...

باشه تو راست میگی دکتر نیستم ولی تجربه دارم ظاهرا شما از خود دکتر ها هم دکتر تر هستی😐

یه دهه شصتی درونگرا