مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
اصلی ترین علائم من اینه ک یهو حس میکنم الان میخام بمیرم
هیچ کارمم نیستا ولی حس میکنم ترانه ک از حال برم
مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
بعد یه چیز دیگه انقد میترسم بخوابم ک تو خواب تموم کنم خدایی نکرده .
وقتی میخابم همچین ک خوابمم میخواد عمیق شه مغز فکر میکنه میخام بمیرم سریع واکنش نشون میده و تکون میخورم و با ترس و ضربان قلب بالا از خواب می پرم
کابوس یکسال اخیرم روز و شب همین شده
وای دقیقن مث من گرفتارم کرده این مرگ کوفتی همش ترس،شمادکترم رفتین ک بگه پانیکه یاچی
بله من فکر کردم مال قلبه رفتم اکو و هوار گذاشتم گفت چیزی نشون نمیده پنیک هست و باید بری پیش روانپزشک ولی من نرفتم .چندین بارم ک رفتم اورژانس گفته هیچی نیست پنیکه ولی من داروهای ک دکتر ارژانس بده رو قبول نداشتم واسه همون نگرفتم