2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارم 

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!

اصلی ترین علائم من اینه ک یهو حس میکنم الان میخام بمیرم 

هیچ کارمم نیستا ولی حس میکنم ترانه ک از حال برم 

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!

بعد یه چیز دیگه انقد میترسم بخوابم ک تو خواب تموم کنم خدایی نکرده .

وقتی میخابم همچین ک خوابمم میخواد عمیق شه مغز فکر می‌کنه میخام بمیرم سریع واکنش نشون میده و تکون میخورم و با ترس و ضربان قلب بالا از خواب می پرم 

کابوس یکسال اخیرم روز و شب همین شده

بعد یه چیز دیگه انقد میترسم بخوابم ک تو خواب تموم کنم خدایی نکرده . وقتی میخابم همچین ک خوابمم میخو ...

وای دقیقن مث من گرفتارم کرده این مرگ کوفتی همش ترس،شمادکترم رفتین ک بگه پانیکه یاچی

وای دقیقن مث من گرفتارم کرده این مرگ کوفتی همش ترس،شمادکترم رفتین ک بگه پانیکه یاچی

بله من فکر کردم مال قلبه رفتم اکو و هوار گذاشتم گفت چیزی نشون نمی‌ده پنیک هست و باید بری پیش روانپزشک ولی من نرفتم .چندین بارم ک رفتم اورژانس گفته هیچی نیست پنیکه ولی من داروهای ک دکتر ارژانس بده رو قبول نداشتم واسه همون نگرفتم 

علائمش مشکلات تنفسی و سرگیجه حال خرابی و تهوع و درد تو بدنه مخصوصا سر وسینه

شماایناروازکجامیدونین کسیودارین ک اینجوره منم اینجوری هستم اخه هروق اونحال بدمیادب کل میخام ازخونه فرارکنم