2777
2789
باید دارو درمانی بشی،ولی نه از حال میری نه میمیری امکانش تقریبا صفره

یباررفتم دارودادیکیش ازیپم براپانیک بودتوگوگل دیدم ازترسم گذاشتم اشغال حالموبدمیکرد

بله من فکر کردم مال قلبه رفتم اکو و هوار گذاشتم گفت چیزی نشون نمی‌ده پنیک هست و باید بری پیش روانپزش ...

منم اونقدیسال دکتراروگشتم قلب اکوتاخونوسرطان رفتم اخرهیچی دسگیرم نشدهرروزم تواورژانس بودم میگفتن شوک عصبی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اونقدیسال دکتراروگشتم قلب اکوتاخونوسرطان رفتم اخرهیچی دسگیرم نشدهرروزم تواورژانس بودم میگفتن شوک ...

منم دیگ انقد رفتم اورژانس باهاشون آشنا شدم😁 

من ی مدت قرص آهن خوردم بهتر شدم .امتحان کن شماهم شاید کم خونی یا ویتامین ب۱۲کم باشه 

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
یباررفتم دارودادیکیش ازیپم براپانیک بودتوگوگل دیدم ازترسم گذاشتم اشغال حالموبدمیکرد

سیگار که نمیکشی یا دارو خاصی نمیخوری؟مشکل تیرویید یا قلب نداری؟

سعی کن موز و قرص های امگا کمپلکس مصرف کنی اگر نمیتونی ماهی مصرف کن،چای و قهوه و نوشابه نخور یا کمتر بخور،خامه و کره و شیرینی و چربیجاتم کم کن،نزار فشار روانی و فکر بیاد سراغت بیماریت بیشتر میشه اگر مشکل قلبی یا تییروید داری درمانش کن،دارو هاتم بت نمیسازه برو پیش دکتر بهتری،زینک پلاسم برات خوبه خارجیش گیر بیاری بهتره

ظاهری آرام،درونی پر از رنج و غم،در من کسی همیشه میگرید؛
منم دیگ انقد رفتم اورژانس باهاشون آشنا شدم😁  من ی مدت قرص آهن خوردم بهتر شدم .امتحان کن شماهم ...

منم میخورم اماچنروزپشت سرهم صب ظهرشب انداختم دیدم حالم بدمیشه ننداختم برامن فریرون هس دوزبالاشماچی میخورین ساده س

سیگار که نمیکشی یا دارو ختصی نمیخوری؟مشکل تیرویید یا قلب نداری؟ سعی کن موز و قرص های امگا کمپلکس مص ...

ن اهل دودنیستم بعدزایمان تیروییدم پرکاربودک بچه روازشیرگرفتم برگش ب حالت عادی تیروییدم،والاهی خودموسرگرم میکنم ک فکرای منفی نیادامانمیشه داروهم بگم مال چندوقت پیش بودرفتم کلن مغزم مال خودم نبودروهوابودم گذاشتم اشغال دیگم نرفتم دکتر

منم میخورم اماچنروزپشت سرهم صب ظهرشب انداختم دیدم حالم بدمیشه ننداختم برامن فریرون هس دوزبالاشماچی م ...

اره از همین معمولی ها 

نه حداقل باید یک هفته بخوری تا تاثیر کنه من اکثرا گفتن از کمبود ویتامین هست شماهم مرتب بخور انشالله بهتر میشی من یکبار دیگه هم ک کردم سرمو خیلی گرم کردم خودمو مشغول میکنم که شب از خستگی بیفتم بخوابم نفهمم

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
اره از همین معمولی ها  نه حداقل باید یک هفته بخوری تا تاثیر کنه من اکثرا گفتن از کمبود ویتامین ...

وای چ خوب ینی میشع منم اونجورسم فکرم ازادشه بخدافشارزندگی وازیطرف زایمان نخابیدناشیردادناهمه ویتامینم کمشدب اینروزافتادم

ن اهل دودنیستم بعدزایمان تیروییدم پرکاربودک بچه روازشیرگرفتم برگش ب حالت عادی تیروییدم،والاهی خودموس ...

مکمل تقویتی مثل زینک پلاس مصرف کن.یه ورزش مثل یوگا بتونی بری یا مدیتیشن خانگی کنی خیلی خوبه،و در اخر یه دکتر خوب و مارک قرصی که بت بسازه بعضی مارک قرصا به هر کسی نمیسازه هر کسی واکنشی داره نسبت به مارک خاصی از داروها

مکمل تقویتی مثل زینک پلاس مصرف کن.یه ورزش مثل یوگا بتونی بری یا مدیتیشن خانگی کنی خیلی خوبه،و در اخر ...

اره راس میگی ب بعضیانمیسازه چ دکتری برم بنظرتون من خیلی ازمایش دادم همش نرمال بوده داروهم ندادن اخرین باردکترازمایشمودیدگف بروروانپزشک اخه منم نمیخام ازالان بدنم ب داروهای اعصاب عادت کنه

اره راس میگی ب بعضیانمیسازه چ دکتری برم بنظرتون من خیلی ازمایش دادم همش نرمال بوده داروهم ندادن اخری ...

دوست نداری دارو اعصاب بخوری دیگه کاریش نمیشه کرد حملات پانیک درمانش با قرص ها اعصابه،خب اگر مایل بودی قرص ارامبخش پروپرانول بخور چیز خاصی نیست با اونچیزای که گفتم انجام بده.گل گاو زبان هم عالیه بعنوان دارو گیاهی و روغن بنفشه مقداری به پیشونی و پشت گوش و پشت گردنت بمال یه قطره هم بکن بینی چپت و بینی راستت

وای چ خوب ینی میشع منم اونجورسم فکرم ازادشه بخدافشارزندگی وازیطرف زایمان نخابیدناشیردادناهمه ویتامین ...

اره چرا که 

بچه داری سخته بی خوابی. شیر دهی .مواظب باش افسردگی نگیری فقط اینا می‌تونه علایم افسردگی هم باشه .

البته من هنوز خوب خوب نشدم ولی دو هفتس خیلی بهتر شدم یه مسافرتم برو حتما خیلی تاثیر داره 

دوست نداری دارو اعصاب بخوری دیگه کاریش نمیشه کرد حملات پانیک درمانش با قرص ها اعصابه،خب اگر مایل بود ...

سلام عزیزم منم دارم دارو بخاطر حمله اضطراب میخورم

این داروها همیشگیه یا وقتی خوب شدیم دکتر قطعش میکنه؟

سلام عزیزم منم دارم دارو بخاطر حمله اضطراب میخورم این داروها همیشگیه یا وقتی خوب شدیم دکتر قطعش میک ...

معمولا چندین ماه دارو مصرف باید کرد که کاملا کنترل شه و اذیت نکنه ولی خدای نکرده برگشت دوباره باید داروهارو شروع کرد