2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارم 

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!

اصلی ترین علائم من اینه ک یهو حس میکنم الان میخام بمیرم 

هیچ کارمم نیستا ولی حس میکنم ترانه ک از حال برم 

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!

بعد یه چیز دیگه انقد میترسم بخوابم ک تو خواب تموم کنم خدایی نکرده .

وقتی میخابم همچین ک خوابمم میخواد عمیق شه مغز فکر می‌کنه میخام بمیرم سریع واکنش نشون میده و تکون میخورم و با ترس و ضربان قلب بالا از خواب می پرم 

کابوس یکسال اخیرم روز و شب همین شده

بعد یه چیز دیگه انقد میترسم بخوابم ک تو خواب تموم کنم خدایی نکرده . وقتی میخابم همچین ک خوابمم میخو ...

وای دقیقن مث من گرفتارم کرده این مرگ کوفتی همش ترس،شمادکترم رفتین ک بگه پانیکه یاچی

وای دقیقن مث من گرفتارم کرده این مرگ کوفتی همش ترس،شمادکترم رفتین ک بگه پانیکه یاچی

بله من فکر کردم مال قلبه رفتم اکو و هوار گذاشتم گفت چیزی نشون نمی‌ده پنیک هست و باید بری پیش روانپزشک ولی من نرفتم .چندین بارم ک رفتم اورژانس گفته هیچی نیست پنیکه ولی من داروهای ک دکتر ارژانس بده رو قبول نداشتم واسه همون نگرفتم 

علائمش مشکلات تنفسی و سرگیجه حال خرابی و تهوع و درد تو بدنه مخصوصا سر وسینه

شماایناروازکجامیدونین کسیودارین ک اینجوره منم اینجوری هستم اخه هروق اونحال بدمیادب کل میخام ازخونه فرارکنم