2777
2789
عنوان

حسی به شوهرم ندارم چ کار کنم🥲🚶‍♀️🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 54 پست
وا تو تاپیک گفتی این علت اصلی نیست و مشکل بچه دار نشدنش علت اصلیه

نه اشتباه حتما نوشتم 

فقط فقط کار 

مگه دلم از چیه که ب خاطر بچه ندارشدن کسی رو بذارم کنار گناه داره 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
سلام یه فامیلی داریم همین مشکل داشت ۱۹سال بچه دارنشدی دکتری رفت کرمان الان بچه دوم بارداره ناامیدنبا ...

اسم دکترش چی بود 

ممنون میشم بهم بگی

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درک میکنم انشالله خدا خودش یه نظر به زندگیت بندازه

ان شاالله عزیزم

همیشه بگو خودت رو جاش بزار حس بدیه

حس بدیه خیلی 

خدا واسه هیچ کس نیار چ مردش چ زنش

حق طلاق میدن بهت دیگه ، اگه هیچ جوره دوسش نداری جدا شو

فقط فقط کار 

کاش درست میشد 

عزیزم باهمچین نفری چکار میشه کرد یا بایدبسوزی و بسازی یاجداشی

میدونم اخه بدی اسقاطی درسته حرفت؟؟

چون اسپرم نداره 

مگر مردونگی به اسپرم داشتنه؟اگر بابت کار میگی 

حداقل بهتر میگفتی 

طرف انسانه 

تا چند سال پیش کار میکرد انگیزه نداره خودشو مقصر میدونه من مادر نمیشم .فشار روحی و روانی ایقد داره 

فقط میره تو روضه ها گریه میکنه

دوتا خواهر هستن محنازعالی شهناز عالی ؟؟ فامیلشون عالی کارشونم عالی شماره مطب خواستن دارم

متوجه شدم ممنون گلم