2777
2789
عنوان

حسی به شوهرم ندارم چ کار کنم🥲🚶‍♀️🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 54 پست
دقیقا همینه  چ کار کنم مگه همه باید بچه دار بشن

همین مشکل کمی نیست ببرش مشاور دکتر خوب تا درمان  شه دکتر تو تلوزیون حرف میزد میگفت تو ایران به جای رسیدیم که نازایی دیگه وجود نداره برین دکتر خوب الان خیلی ها میرن کاشت جنین انجام میدن هیچ کس هم متوجه نمیشه خیلی عادی باردار میشین

همین مشکل کمی نیست ببرش مشاور دکتر خوب تا درمان  شه دکتر تو تلوزیون حرف میزد میگفت تو ایران به ...

عزیزپ قضیه ماله ۴ سال پیش همه جا رفتیم 

عمل کرد هیچی نبود 

دیگه راهی نیست 

وقتی اسپرم بدنش نمیسازه 

چ کار میشه بکنیم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بچه دوست دارین خب به فرزندخوندگی بگیرین

اسممون هست هنوز خبری نیست

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
شاید فهمیده بچه دار نمیشه افسرده شده مردا ضعف داشته بشن افسرده میشن سراغ اعتیاد هم ممکنه برن

اره 

وای اعتیاد خدا نکنه من دیگه کشش این یکی رو ندارم😭😭😔

باهاش صحبت کن خیالش رو راحت کن که دوستش داری وبچه اونقدرا واست مهم نیست

بارها گفتم خیلی گفتم تازه میگه جدا بشو برو با یکی که بچه دارت میکنه ازدواج کنی 

هر وقت گفتم این پشت بندش گفته

اسپرم اهدای بگیرید 

قبول نمیکنه خودمم دوست ندارم .میگه برو طلاق بگیری بهتره من بچه یکی دیگه رو بزرگ کنم 

اونم اسپرم مرد دیگه 

اصلا مردا نمیتونن تحمل کنن

قبول نمیکنه خودمم دوست ندارم .میگه برو طلاق بگیری بهتره من بچه یکی دیگه رو بزرگ کنم  اونم اسپر ...

سلام یه فامیلی داریم همین مشکل داشت ۱۹سال بچه دارنشدی دکتری رفت کرمان الان بچه دوم بارداره ناامیدنباش

بده اسقاط تعویض کن

اگر راهکار نمیدین واینکه مرهم دردی کسی نیست حداقل کنایه و طعنه نزنید 

دل نشکون