2777
2789

دلم قدر یه دنیا گرفته 😭 شوهرم یه خلافکار بود که دوبار سابقه داشته بعد خانوادش میگن زنش بدین خوب میشه سر به راه میشه منم قبلا 3 ماه عقد بودم جدا ‌‌‌شدم دیدم این خواستگارم قبلا ازدواج نکرده ذوق مرگ شدم خلاصه بله رو دادم همسرمو هرکی میبینه میگه خوشبحالت چقدر آرومه البته من قیافه خیلی سرترم هر کی از فامیلاش میبینه میگه... 

بعد از عقد تازه فهمیدم خلافکاره دوباره رفت زندان و آدم نشد بابام گف طلاق بگیر نگرفتم از فامیلا خجالت کشیدم از آدما از طلاق دوباره خلاصه موندم تو زندگی ولی هیچوقت دلم آروم نیس هیچوقت همش فکر میکنم خلاف میکنه 😭😢 

همش به مرگ فکر میکنم همش میگم خدایا طلاق نگیرم ولی این زندگی و نمیخوام یا اون بمیره یا من 😭

الانم سرکار نمیره گشنه نمیمونم ولی خرج دیگه نمیکنه 

خستم از دنیا از این آدماش از آدمایی که بهم ظلم کردن و روز به روز خوشبخت تر میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

حمایت خانواده رو داشتی اشتباه کردی موندی.مگه برا فک فامیلات زندگی میکنی؟

شوهرتم اگه قبلا اشتباهی کرده ولی الان خوبه توهم دل به زندگیت بده اینجوری عمرت تباه میشه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بقیه اگر ظلم کردن تو بیشتر به خودت ظلم کردی.بابات که گف طلاق بگیر.جدا میشدی میرفتی زندگیتو تنهایی میساختی.

همه چی که شوهر نیست.وقتی تو خوشبخت و قوی بودی مردا خود بخود می اومدن سراغت.

حالام کاریه که شده.

ببین بدبخت شدن تا حدودیش دست تو نیست ولی بدبخت موندن چرا.

تلاش کن هر جور هست ازین منجلاب درای.

اولا ببین راهی هست شوهرتو ادم کنی یا نه.

بعد که ادم کردی برنید تو یه کار و کاسبی.از سرمایه کم شروع کنید.

مثلا ساندویچ فلافل تو خونه درست کن

اگرم شوهرت همراهت نیست که تودت بفکر خودت باش و یه کار و کاسبی برا خودت درست کن که محتاج نباشی و بعدا زندگیتو نجات بده

الان ازدواج دوممه نه راه پیش دارم نه راه پس

چرا اینجور فکر میکنی؟

مگه قتل کردی ازدواج دومته؟؟

خیلی برا خودت سخت کردی.

گور بابای همه ادمای حرف مفت زن.

مگه دست خودت بوده شوهرت خلافکار دراومدا.تو عذاب بکشی فردا همین مردم برات مدال افتخار میارن؟؟نه گل من.تازه میزنن تو سرت.

حالام بببن شرایط چیه.واقعا ببین خلاف میکنه یا واقعا اصلاح شده؟

مردم کجای زندگیتن وقتی اینهمه زجر میکشی یکی یه لیوان آب میده دستت؟ وقتی گریه میکنی کسی یه دستمال کاغذی میگیره سمتت؟ اصلا شما تصمیم گرفتی به هر دلیلی تو زندگیت بمونی چرا آرزوی مرگ؟ چرا نمیری پیش روانشناس یا مشاوره ؟ قطعا میتونی با کیفیت تر زندگی کنی.

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.