2777
2789

ما دیشب یه ماشین قول نامه کردیم پراید ۸۷ بعد سرقول نامه داداش یارو زنگ زده میگه ماشینتو نفروش ماشینت ۵۰۰ ملیون قیمتشه اونم بهمون نفروخت الان قضیه چیه حقیقت داره کسی خبرنداره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه اینه که خودروهای مدل پایین میتونن تو قرعه کشی ماشین های خارجی شرکت کنن

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

بعد ۵ سال ازدواج میخواییم پراید کارکرده بخریم تا چند روز دیگه😑

بخدا اگه گرون شده باشه میرم دایرکت همه مسئولا و نماینده ها تا میتونم بارشون میکنم😑😑

از این بیشتر از دستم برنمیاد😑

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

مملکت صاحب نداره پراید مدل پایینم نتونستیم بخریم

عزیزم دوروز دیگه دست از پا درازتر همون قیمت میذارن 

یه عده طمع کار و سود جو 

میگن خدا خر رو شناخت شاخش نداد شده قضیه این ماشین فرسوده ها

فکر کردن مردم مغز خر خوردن این قیمتا ازشون بخرن

اولا که سند باید یکسال بنام صاحب کسی باشه که فرسوده خریده و دوم که احتمالا اول همه ماشین برقی بیارن واردکنن که ماشین برقی خودرو فرسوده نمیخواد

صبر کن حال همشون گرفته میشه هیشکی ازشون نمیخره

یه چیزی شنیدن که اسقاطی اینا ولی اصل ماجرا چیز دیگه ایه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا