2777
2789
عنوان

بچه ها قضیه گرونی پراید مدل پایین چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 22 پست

منم یه پراید ۷۹ دارم نمیخام بفروشمش پسرم گیر داده بفروش گرون شده

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

🔻 فریب سفته‌بازان پیکان و پراید را نخورید

🔹 چرا نباید فریب سفته‌بازان آگهی‌های فروش خودروهای فرسوده به قیمت‌های گزاف را خورد؟

نکته اول 

رای واردات نیاز به برگه اسقاط است نه خودروی فرسوده! برگه اسقاط نیز مطابق آیین نامه دولت که در حال تصویب بوده، قیمت گذاری می شود. یعنی قیمت برگه اسقاط را سازمان حمایت تعیین می کند و هر برگه اسقاط نمی‌تواند از حدود 30 میلیون تومان فراتر رود. 

نکته دوم

فرض کنید همانند آنچه که در خصوص برگه اسقاط برای تولید داخل رخ دهد و قیمت برگه اسقاط را برخی از اعضای اتحادیه اسقاط بخواهند بالا ببرند، در این صورت همانند آنچه که در تولید داخل رخ داد و اگر اختلالی در روند تولید ایجاد شود، دولت لایحه ای را به مجلس می برد که به جای برگه اسقاط، یک و نیم درصد قیمت خودرو به صندوقی برای دادن وام به مالکین خودروی فرسوده برای جایگزینی داده شود و عملا دولت اجازه نخواهد داد که قیمت گواهی اسقاط از میزان یک و نیم درصد قیمت خودرو بالاتر رود. 

نکته سوم

تمرکز اصلی واردات روی خودروهای برقی است که از دادن برگه اسقاط معاف هستند!

نکته چهارم

مطابق قانون؛ تردد خودروهای فرسوده در کلانشهرها ممنوع خواهد شد پس خودروی فرسوده با توجه به وضع عوارض بالا روی آن، بی ارزش تر از قبل خواهد شد و گران خریدن آن هیچ توجیهی ندارد و صرفا برای مالک هزینه های جانبی فراوان ایجاد می کند.

بنابراین حالا که بازار خودرو ریزشی است و حتی در سامانه یکپارچه خودروهای عرضه شده متقاضی ندارد و بیش از پنجاه درصد انصراف می دهند، مردم فریب تبلیغات و شایعات دلال‌ها برای گرانفروشی خودروهای فرسوده را نخورند و توجه داشته باشند که قیمت برگه اسقاط هیچ زمانی از یک و نیم درصد قیمت خودرو بالاتر نخواهد رفت!

✅ @khodroaghsate

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ۵ سال ازدواج میخواییم پراید کارکرده بخریم تا چند روز دیگه😑 بخدا اگه گرون شده باشه میرم دایرکت ...

من صب به شوهرم گفتم ازدستمون بربیاد بریم مجلس و اتیش بزنیم ینی چی بعده این همع قرض و غوله میخوایم پراید مدل پایین بخریم قیمتش نجومی شد صاحب ماشین فرسوده ها رو ببینی چه سیسی گرفتن انگار لامبورگینی دارن😏😒

من صب به شوهرم گفتم ازدستمون بربیاد بریم مجلس و اتیش بزنیم ینی چی بعده این همع قرض و غوله میخوایم پر ...

خواستی بری خبرم کن منم بیام باهم بریم همه رو به آتیش بکشیم😎😂

منم دیردز تو همین نی نی سایت خوندم رفتم دیوارو نگاه کردم دیدم بععلههه مونده بودم گریه کنم یا بخندم😑

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

عزیزم دوروز دیگه دست از پا درازتر همون قیمت میذارن  یه عده طمع کار و سود جو  میگن خدا خر ...

بخدا حالم ازدنیا به هم میخوره ارزوهامون ک هیچ پراید مدل پایینم نشد بگیرین خداکنه که اینجور باشه

بخدا حالم ازدنیا به هم میخوره ارزوهامون ک هیچ پراید مدل پایینم نشد بگیرین خداکنه که اینجور باشه

عزیزم مطمئن باش دوست شوهرم نمایشگاه خودرو داره از خنده غش کرده بود گفت بابا سگ هم به بعضی ماشینا نگاه نمیکرده حالا شده ۴۰۰ تومن

گفت موندم چی پیش خودشون فکر کردن احمقا عمرا کسی این قیمت بخره اینقدر اشنا دارن و دور و اطراف که خودرو فرسوده ارزون بخرن 

تازه گفت همونایی که خودرو وارد میکنن کلی گواهی اسقاط دارن بنامشون 

این فرسوده ها عقده ای شدن یه قیمت الکی برای خودشون گذاشتن دوروز دیگه حالشون گرفته میشه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
عزیزم خوشحالن کردی مرسی گلم

فدات ان شالله بزودی زود ماشین دلخواهتو بخری که محتاج مدلای پایینم نباشی عزیزم🤲