2777
2789
عنوان

حس میکنم نامزدم از من خوشگل تره

643 بازدید | 29 پست

همه میگن بهم میاین اما من بعضی وقتا فک میکنم اون از من سر تره 😐البته شایدم اینجوری نباشه 

مثلا اون خیلی سفید هست من گندمی 

چشاش رنگی هست من مشکی 

ن که گندمی و مشکی بد باشه اما همش تصور میکنم پسرای اینجوری یه دختر سفید و بور و رنگی دوست دارن 😐ینی اعتماد به نفسم کمه؟

درخواست عکس هم نکنین لطفا 🥴

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینجوری بودم 

هم اعتماد به نفست پایینه

هم دوسش داری

خودتو ببر بالا اصلا یوقت بهش نگیا

یا به خانوادش

من اینقدر میگفتم از دوست داشتن بود

ولی اشتباهه خودشم شاخ نشه

خانوادش شاخ میشن

عه اینایی که گفتی منو و شوهرمم هم همین هستیم الان یازده ساله ازدواج کردیم 

شما هم فک میکردی شوهرت سر تره ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

اتفاقا من خودم سفید و بورم ولی از آدمای سبزه بیشتر خوشم میاد اینجوری فک نکن اعتماد به نفست رو پایین نگیر و تاکید میکنم یک بار حتی یک‌بار هم به روی همسرت نیار این مسئله رو ..اگر بگی اونم تصور می‌کنه اره پس بهتره..همیشه از زیبایی هات بگو که اونم توی ذهنش موندگار بشه😍

خب اشتباه فک میکنی چون خیلیا بدشون میاد از دخترای زیادی سفید و ...من خیلی دیدم بعدشم اون خودش سفیده از چیزی که ندارم خوششش میاد .و اینکه رابطه به ظاهر نیست شاید کنار شما آرامش بیشتری داشته باشه 

منم اینجوری بودم  هم اعتماد به نفست پایینه هم دوسش داری خودتو ببر بالا اصلا یوقت بهش نگیا ی ...

نه نمیگم 😂😂😂

من خودمم سبزه روشن هستم. اما اینکه میگین سیاه نیستیم توهین به اقوام تیره پوست چه در ایران و کل دنیاس ...

منظورمو ب خوبی نرسوندم 

هستن سیاه هایی ک با سفیدا ازدواج کردن و این برمیگرده ب اعتناد ب نفس طرف

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️