2777
2789
عنوان

حس میکنم نامزدم از من خوشگل تره

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 29 پست
عزیز من همه پسرا که مثل هم نیستن اگه از تو خوشش نمیومد که خاستگاری منجر به نامزدی نمیشد که.

خب همون دیگه میدونم ویژگی های مثبت دارم اما تعجب هم میکنم 😂میگم این چرا اومد دنبال من 😂

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزد منم سفیده من گندمی🤣🤣🤣🤣 بابا بیخیال سیاه نیستیم ک 

تو فک نمیکنی اون سر تر باشه ؟😂

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
من خودمم سبزه روشن هستم. اما اینکه میگین سیاه نیستیم توهین به اقوام تیره پوست چه در ایران و کل دنیاس ...

چه حرفا

اینقدر بدم میاد سفیدا رو خوشگل میبینن

سفید و سیاه نداره

سبزه که انگار آرایش کرده اغلب چشا مشکی 

تو فک نمیکنی اون سر تر باشه ؟😂

ببین اگه بحث سرتر بودن باشه از من خوشگل ترش خیلیا هستن ما شریک زندگی هم شدیم ک همو از ی زاویع ببینیم 

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

برو اینستا پیج ساینا رو ببین 

شوهرش یه مدل امریکایی خوشگل  و قد بلند ،چهره خودش معمولی رو به پایین

اما اینقدر اعتماد به نفس داره نسبت به خودش و قشنگ میخنده ،فکر می کنی جذاب ترین دختره، حتی به راحتی عیب های اندام و چهرش رو میگه و ذره ای براش مهم نیست واقعا خدای اعتماد به نفسه

sainablogdaily

ویژگی های مثبتت چه از لحاظ ظاهری و چه اخلاقی رو روی کاغذ بنویس و یه چند بار بخون. به روتین مو و صورت بیشتر اهمیت بده اما حساس و وسواسی نشو. صبح ها که بیدار میشی پرده رو کنار بزن و پنجره رو باز کن که هوا عوض شه و یه دوش سریع بگیر. شب ها هم زود بخواب و خودت رو مدام با بقیه توی فضای مجازی مقایسه نکن.

ورزش و رفتن به کلاس های گروهی هم برای اعتماد به نفس خیلی تاثیر داره.

نقاشی و طراحی و موسیقی و... هرکدوم که علاقه داری رو توی برنامه روزانه یا هفتگی زندگیت قرار بده

ویژگی های مثبتت چه از لحاظ ظاهری و چه اخلاقی رو روی کاغذ بنویس و یه چند بار بخون. به روتین مو و صورت ...

همه ی این کارارو میکنم فقط ورزش نمیکنم😂

همه ی این کارارو میکنم فقط ورزش نمیکنم😂

ورزش و رقص رو حتما داشته باش و یه تایم هایی رو با دوستات یا مادرت برو بیرون و به صورت افراطی وابسته به نامزدت نباش.

نمیگم سرد رفتار کنی اما اولویت خودت باش اونم بیشتر عاشقت میشه.