2777
2789

بچه ها من رفتم شام گرم کنم بخورم بابام خواب بود( یعنی بیدار بود با گوشی بود ولی لامپ اتاقش خاموش بود).  بعد من در مایکروفر رو باز  غذا گرم شد بود گفت سروصدا نکن من خوابم. (حالا صداش باز کردنش هم زیاد نبود. غذا که کوفتم شد یه لقمه هم نخوردم 🙃💔 رفتم سرویس وقتی اومدم تو آشپزخونه بود منم گفتم بابا شما گفتی من خوابم آدم تو خواب راه میره. 

بهم گفت احمق و تا میتونست کتکم زد جوری که مامانم به دادم رسید 

حالا دستم و کمرم درد میکنه 😞😞😞  چیکارکنم؟؟؟ خودم رو حبس کردم تو اتاق  

این چندوقته خیلی فشار روحی رومه دیگه نمیکشم 🥺😫😫😫  

آخه چرا من  سربار خانوادم  هستم؟؟؟ 🥺🥺

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرت چرا عصبیه

خودت چند سالته عزیزم

فردا بابات میاد از دلت در میاره

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
قلبم گرفت 🥺🥺چند سالته

17. یه نامزدی ناموفقم داشتم. با پسرخالم چون بچه ننه بود بهم خورد 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
چند ساله ای بابات معتاده؟

آره.  شیره میخوره 

17. یه نامزدی ناموفقم داشتم. با پسرتالم چون بچه ننه بود بهم خورد 

ایشالا ی ازدواج خوب میکنی منم گفتم ازدواج میکنم راحت میشم شوهرم خوبه هاولی خانوادش تحویلم نمیگیرن با اینکه من خیلی احترام گذاشتم  

دلم خواست بگم متاسفم میدونم حالت بده

از تاپیکات فهمیدم به زودی تولده

تولدت مبارک🌸💜

میگذره ،سخت ،اما میگذره💋

امیدوارم امسال سال قشنگی برات باشه ،اونجور که خودت دوست داری