2777
2789
عنوان

بچه ها با بابام دعوام کرد الکی 😓😓😓💔

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

17. یه نامزدی ناموفقم داشتم. با پسرخالم چون بچه ننه بود بهم خورد 

سنت برا ازدواج خیلی زود بود

خودت دوست داشتی ازدواج کنی

ولی خوب هرکسی اشتباه میکنه

ربطی به سن هم نداره

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
پدرت چرا عصبیه خودت چند سالته عزیزم فردا بابات میاد از دلت در میاره

اینقدر مغروره که اصلا از دل درآوردن بلد نیستن خانواده ای به شدت سنتی داریم 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
 اینقدر مغروره که اصلا از دل درآوردن بلد نیستن خانواده ای به شدت سنتی داریم 

عزیز دلم

بنظرم برو دنبال کار

مستقل بشی

سنی نداری

شک نکن ازدواج خوبی ذر انتظارته

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
سنت برا ازدواج خیلی زود بود خودت دوست داشتی ازدواج کنی ولی خوب هرکسی اشتباه میکنه ربطی به سن هم ن ...

نه ازدواج اجباری. تو نامزدی جدا شدم 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
 نه ازدواج اجباری. تو نامزدی جدا شدم 

الهی بگردم

خیلی کوچولو بودی برا ازذواج و نامزدی 

من ۳۹ سالمه

جای مادرت هستم عزیزم

بشین درس بخون

برو دانشگاه حتما

الهی بگردم خیلی کوچولو بودی برا ازذواج و نامزدی  من ۳۹ سالمه جای مادرت هستم عزیزم بشین درس ...

شما جای خواهر نداشتمی مامانم 50 سالشه 🙃

شما جای خواهر نداشتمی مامانم 50 سالشه 🙃

عزیرم مامانت پیر نیست اصلا

ولی حتما درستو ادامه بده

اگه میتونی برو فروشگاه جایی سرکار 

عزیرم مامانت پیر نیست اصلا ولی حتما درستو ادامه بده اگه میتونی برو فروشگاه جایی سرکار 

شهرمون نمیزارن کار کنند منم حسابی به اسم خودم ندارم که کار اینترنتی کنم 

شهرمون نمیزارن کار کنند منم حسابی به اسم خودم ندارم که کار اینترنتی کنم 

عزیزم 

الهی قلبم واست درد گرفت. الهی همه پدر مادرای عوضی از رو زمین نیست و نابود بشن. منم مثه شما بودم، بابام جنون آنی هم داره ینی خانوادگی همه مرداشون دارن باباشم داشته، وقتایی که میزنه به سرش که بقیه مثلا مامانم قالب تهی میکنن از ترس، ولی من انقد از بچگی سرم داد و فریادهای وحشتناک میکشید یا میزد پوستم کلفت شد، وقتی داد میزد من بیشتر سرش داد میزدم، و نمیذاشتم بزنتم. اول اینکه اصلاااا اصلااا مشکل از تو نیست خودتا ناراحت نکن. بعدم اگه شرایط جدا شدن ازشا داری که ولش کن به حال خودش، ولی اگه شرایط جدا شدن ازشونا نداری اول اینکه بعده هر آسیب جسمی برو سریع پزشکی قانونی نامه بگیر یه روزی به دردت میخورن و بعدم تو روش وایسا، اگه داد زد تو بلندتر داد بزن، اگه خاست بزنه جلوشا بگیر، زور مردا خیلی زیاده البته ولی گمونم گفتی شیره ایه، اگه شیره ای باشه راحت از پسش برمیای، کاری کن ازت بترسه و دیگه جرات نکنه کمتر از تو بهت بگه. اصلاااا اصلاااااا هم به حرفاش توجه نکن اونجوری روش زیاد میشه برو قشنگ غذاتا بخور هر جور سرصدایی هم که میخای بکن. باباتم از لحاظ قانونی نه میتونه بندازتت بیرون نه هیچ کاره دیگه ای بکنه. روششونه بابا منم همینه وقتی از یه چیزی خوشش نیاد یا نخاد کاری را کنه عمدا یه دعوا درست میکنه و داد بیداد میکنه بعده اونم دیگه حرفی ازون قضیه زده نمیشه راحت میشه. اگه هم اوضاع اعتیادش خیلی بده برو گزاششا بده بیان ور دارن ببرنش