2777
2789
عنوان

کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 40 پست
اهاااان من 401کنکور دادم امسال سال دوم پزشکی هستم😁😂موفق باشی ایشالا 

منم پشت کنکوری بودم شما میدونی با رتبه ۲۸۰۰ منطقه دو من رفسنجان میارم یانه؟بومی اینجام آخه ولی مشاورم میگه ۵۰ ۵۰ ولی زاهدان ۱۰۰ درصده ولی خودم میگم کاش رفسنجان میشد😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بیشعور 😐😐

والا میگفت نمیخوامت انقد نارااحت نمی‌شدم اخه همچین پسریم نبود شخصیتامون نوع لباساشون همچیمون کپی هم بود همش رفیقاش میگفتن تو چقد شبیه رفیقمون فلان روزی که همو دیدیم لباسای دوتامون مشکی سفید بود رفیقم و رفیقش میگفتن شما دوتا رل زدین نمیگین اخلاقامون کپییییی هم نمیدونم چرا همچین کرد

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.
منم پشت کنکوری بودم شما میدونی با رتبه ۲۸۰۰ منطقه دو من رفسنجان میارم یانه؟بومی اینجام آخه ولی مشاور ...

من بنطرم صد در صد رفسنجان روزانه میاره سال401طرف با ۲۸۰۰روزانه رفسنجان قبول شده حالا که امسال یکم هم افزایش ظرفیت بود صد رد صد قبولی نگران نباش 

الهییی عزیزممم😔چقد سخته درکت میکنم

اولا سختم بود هی زمان بازدیدشو چک میکردم همش دلم برای بغلش تنگ میشد گریه میکردم الان که ی هفته گزشته همچی درست نشده ولی خب وضعیتم بهتر شده توی بدترین شرایط زندگیم توی تنهاییم هم اونو از دست دادم هم رفیقمو 

والا میگفت نمیخوامت انقد نارااحت نمی‌شدم اخه همچین پسریم نبود شخصیتامون نوع لباساشون همچیمون کپی هم ...

برا من قشنگ متضادیم بخدا ببینی منو قشنگ متوجه میشی کدوممون سریم😂🥲ولی خب یکم مغروره

برا من قشنگ متضادیم بخدا ببینی منو قشنگ متوجه میشی کدوممون سریم😂🥲ولی خب یکم مغروره

مال من مغرور که نه ولی بشدت کم حرف بود درونگرا بود همش از هر دری میزدم زود میزدم چشامون تموم نشه خیلیم گشاد بود میمرد دو کلمه تایپ کنه مثل خودم😂😂

اولا سختم بود هی زمان بازدیدشو چک میکردم همش دلم برای بغلش تنگ میشد گریه میکردم الان که ی هفته گزشته ...

رفیقت چرا؟؟ وااای هنوز یدونه همکلاسی دارم 

قشنگ به همه پسرا ریک میده با اینکه کراشمو نمیشناسه ولی بهش ریک داده اونم به هر دوتا پیجش😐

مال من مغرور که نه ولی بشدت کم حرف بود درونگرا بود همش از هر دری میزدم زود میزدم چشامون تموم نشه خیل ...

وااای برا من برونگرا من درونگرام اتفافا 😐الان چون تاپیک منه حرف میزنم وگرنه اون منو همش نصیحت میکرد که درونگرا نباش حرف بزن و…

ولی خب خودم خراب کردم