2777
2789
عنوان

کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 40 پست
رفیقت چرا؟؟ وااای هنوز یدونه همکلاسی دارم  قشنگ به همه پسرا ریک میده با اینکه کراشمو نمیشناسه ...

رفیلم چون خانواده سختگیری داره فهمیدن رل داره اول رفتن زدن زیر گوش پسره بعدش رفیقم الانم چندهفته توخونه زندونیش کردن🙂💔 

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.
وااای برا من برونگرا من درونگرام اتفافا 😐الان چون تاپیک منه حرف میزنم وگرنه اون منو همش نصیحت میکرد ...

وای منم نینی سایت اینجوریم ما دوتامون درون‌گرا بودیم مجبور بودم خودمو جر بدم تا حرف بزنه اصلا یه وضعی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای منم نینی سایت اینجوریم ما دوتامون درون‌گرا بودیم مجبور بودم خودمو جر بدم تا حرف بزنه اصلا یه وضع ...

حضوری هم اینطوری بود؟ من تو دانشگاه دیدمش ولی خودمو زدم به اون راه سلام اینا نکردن باهاش بعد یه بار پرسید منو دیدی گفتم نه 

گقت منم ندیدمت ولی میدونم دروغ میگه چون با یه پسری از کلاسمون دوسته قطعا ازش پرسیده بهم کفت شهریور دانشگاهم اومدی ببینیم همو🫠

الهیییییی🫠😔

خیلی بده فقط وقتایی که میره کلاس میتونم برم یکی دو دیقه ببینمش با رفیقای دیگم نمیتونم برم بیرون وایب بدی میده خیلی رفیقمو من خیلی بهم وابسته بودیم الان برا دوتامون سخته بعد این رفیقم انقد کلک بود تا من بتونم کراشمو برا خودم تور کنم رفیقم و رفیق کراشم رو هم کراش زدن ینی تنها شانسم برای دوباره دیدن کراشم همینه رفیقم آزاد بشه دوباره بریم ببینمشون ببینم کراشم چه مرگشه

خیلی بده فقط وقتایی که میره کلاس میتونم برم یکی دو دیقه ببینمش با رفیقای دیگم نمیتونم برم بیرون وایب ...

ایشالااااااا هم دوستت هم شما بتونین کراشتونو ببینین از من که گذشت کلا قیدشو زدم ایشالا شما بهم برسین😔

حضوری هم اینطوری بود؟ من تو دانشگاه دیدمش ولی خودمو زدم به اون راه سلام اینا نکردن باهاش بعد یه بار ...

بیرونم اره هییییی مثل خودم ی بچه تخس و ی دنده لجباز حالا هی رفیق اون هلش میده بیاد منو بغل کنه حالا هی رفیق من منو هل میده دوتامون با تخسی و لجبازی زل زده بودیم بهم ی قدم برنمیداشتیم اخرش رفیقش هلش داد روم برای اینکه نیوفتیم زود دوستی گرفتمش ولی بیرون هی حرف میزدم مجبور میشد جواب بده😂😂

ایشالااااااا هم دوستت هم شما بتونین کراشتونو ببینین از من که گذشت کلا قیدشو زدم ایشالا شما بهم برسین ...

واقعیتش منم دیگه نا امید شدم😂ولی تو دانشگاه دیدیش به حرف بکشش قبلشم بهش خواستی پیام بده

عجب😑چرا اینطوری اخه😐

شخصیتمون مثل هم بود دیگه وای من اون شب برای اولین بار بدون تپش قلب راحت خوابیدم همشم بالشتمو بغل کردم اونو تصور کردم ذوق کردم آخرشم هیچی مرتیکه گوریل بعد ی چیز بد اوم شب دقیقا یکی از پسرا بهش گفته بوده که هستی رل منه توام دیگه این پارک پیدات نشه وگرنه کلامون میره تو هم درحالی که من با پسره رل نبودم فقط یکی دو روز باهم چت کردیم میترسم بخاطر اونم باشه این رفتارش...

شخصیتمون مثل هم بود دیگه وای من اون شب برای اولین بار بدون تپش قلب راحت خوابیدم همشم بالشتمو بغل کرد ...

ممکنه ار این باشه 😂اتفافا اینم از یه پسری به شدت بدش میاااد همش تعریف اونو میکردم انقد حرصش میگرفت🤣🤣دوستم بهم گفت از پسر دیگع حرف نزن بدش میاد ولی کرم دارم🤣