2777
2789
عنوان

کراشم

523 بازدید | 40 پست

یه پسریه سال بالاییه خودش استوریمو ریپ زد که سال چندی و فلان بعد من هر از گاهی ازش کمک میگرفتم تقریبا باهم صمیمی شدیم بعد این مریض شده بود حالشو پرسیدم گقت خودت چطوری وفلان منم گفتم خوبم چون دیگه ادامه نداد از حرصم رفتم از کانالش لفت دادم🫠پیام داد که چرا لفت دادی منم گفتم دستم خورده  گفت بهونه میاری هزچقدر گفتم باور نکرد😂😂حالا از اون به بعد نه من پیام دادم نه اون 

فقط استوری همو سین میزنیم اینم بگم بار قبلش که حرف میزدیم گقت از شهریور دانشگاهم اومدی ببینمت وفلان چی کار کنم ؟🥺دانشگاه دیدمش سلام علیک کنم؟

وای وای وای مثل منو کراشم نمیدونم پیام بدم ندم برم ببینمش نرم ببینمش وای اصن هیچی دیگه دیوونه شدم سر صحبت چرا باید بسته بشه اخه اه 

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای وای وای مثل منو کراشم نمیدونم پیام بدم ندم برم ببینمش نرم ببینمش وای اصن هیچی دیگه دیوونه شدم سر ...

از شانس گندمونه دیگه نمیتونم باهاش حرف بزنم 

حالا بخدا قیافه اینا نداره کاملا معمولی بخدا خودم شنیدم قیافه اینا نداره

بهش بگو من ۶ سال صبر کردم ولی گفتم نتیجه شم توی تاپیکام هست🙂🙃

والا ی شب بعد اینکه دیدمش اونو اعتراف کردم بهش بعد گفت بهت فک میکنم بعدا جواب میدم دیگه سین زد جواب نداد😂😂

والا ی شب بعد اینکه دیدمش اونو اعتراف کردم بهش بعد گفت بهت فک میکنم بعدا جواب میدم دیگه سین زد جواب ...

ای خدا😂 ببخشید تو رو خدا خندم گرفت.

ولی خب دیگه بلاتکلیف نیستی میدونی آدمش نبوده یکی که واقعا لیاقتتو داشته باشه میاد...🙂

ای خدا😂 ببخشید تو رو خدا خندم گرفت. ولی خب دیگه بلاتکلیف نیستی میدونی آدمش نبوده یکی که واقعا لیاق ...

اتفاقا بلاتکلیفم چون آخرین پیام دوسش جواب داد یچیزی درمورد دوستش گفتم اون اصن جواب نداد نمیدونم دیگه از گشادی بود یا چی پیام نداد حداقل میگفت که نمیخوامت بهتر بود اونور بیوگرافی زده این مدت دلم میخواد از همه دور باشم فلان فلان از طرفی میگم برم ببینمش ببینم دلیل اینا چیه بلاتکلیفممم

فداتشم عزیزم راضی هستی؟

اره خیلی اتفافا خواهرم هم امسال کنکور داد 

اون دندان پزشکی اولویتش بود دندان پزشکی نسبت به پزشکی خیلیی راحته 

حجمش هم کمه درساش مثلا جنین شناسیه ما خیلیی کامل تره ولی اونا در حد یه جزوه نازک🥲