بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اصلا همچین چیزهایی رو نشنیدم😑چبدوم خدا خودش بخیر کنه ولی من اصلا نمیخوام دینی و ادبیات بخونم و ...
شرط معدل هم هیچ قانون درست و عدالتی نداره امسال واسه این دیر نتیجه کنکور اومد چون ترازا درست نبود مثلا چند نفر یه رتبه آوردن واسه اینکه این مشکل رفع بشه ترازارو دستکاری کردن اینطوری خیلی ها و بدبخت کردن
توروخدا حمایت کنید نگید بقیه اعتراض میکنن یه نفر هم یه نفره اینطوری جمعیت زیاد میشه
این جوابشه
با سلام و تحیات ۱) تعیین و تنظیم دستور جلسات مجلس از وظایف و اختیارات رئیس مجلس + دبیر اول + معاون قوانین رئیس مجلس است و من هیچ نقشی در آن ندارم ۲) تمام تلاش خودم را کردم که طرح یک فوریتی تعیین تکلیف تأثیر معدل در دستور قرار بگیرد و همچنین در جلسه مشترک مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی نهایت کوششم را کردم ولی نتیجه بخش نبود. خدا میداند که کار دیگری از من ساخته نیست.
جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم