2777
2789
عنوان

کنکور۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 54 پست
واقعا خوشحالم از این کارتون روزی حداقل سه بار باید بهشون با هر خطی که میتونید پیام بدید منم دارمشون

اره اسمس میدم

دوتا خط دارم.با هر دوش اسمس میدم

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینارو از کجا اوردی😂😐

یه کانال گذاشته.منم کپی کردم.و چندبار تاحالا بهمشون اسمس زدم

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
الان مشاورهایی که از دل و جون دارن همکاری میکنن واسه لغو توی پیجاشون گذاشتن

هیچی رو تصمیم اونا تاثیری نداره این مشاوره هاهم فقط جو میدن بچه هارو از درس دور میکنن با این کاراشون

اینم میگذره سخت نگیر:)

بعد یه نکته ایی فقط شما رو نمیگما . دانش آموز کنکوری تو نی نی سایت چیکار میکنه 

این خودش یعنی کلی اتلاف وقت 

همین الان که شما ها اینجا درگیر تامین و اعتراض و این چیزا هستید که به هیچ نتیجه ایی نمیرسه یه سری از رقیباتون دارن درس میخونن 

از ۹۳ خواننده خاموش بودم . امروز شیطون گولم زد و کاربری زدم 
چرا اوکیی میدونی چه ظلمیه

من با عمومیا مشکل دارم راستش اصلا نمیخوام برگردن به هیج وجههه

نه به نظر من ظلم نیست حالا دلایل خودمو دارم ولی خب الان حسش نیست بگم😂🤦🏼‍♀️خوابم میاد

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

هیچی رو تصمیم اونا تاثیری نداره این مشاوره هاهم فقط جو میدن بچه هارو از درس دور میکنن با این کاراشون

اصلا اینطور نیست که بهشون فشار نمی‌آوردم نماینده ها قول نمیدادن که بیارنش صحن درموردش تصمیم بگیرن

بعد یه نکته ایی فقط شما رو نمیگما . دانش آموز کنکوری تو نی نی سایت چیکار میکنه  ای ...

عزیزم من دنبال قوی کردن زبانمم هستم

نظر دوستان رو خواستم

خیلی کمک کردن

ماشالا نی نی سایت محصلای خوبی داره

اصلا اینطور نیست که بهشون فشار نمی‌آوردم نماینده ها قول نمیدادن که بیارنش صحن درموردش تصمیم بگیرن

😂فقط خواستن صدای مردمو خفه کنن وقتشونو تلف کنن 

اینم میگذره سخت نگیر:)
من با عمومیا مشکل دارم راستش اصلا نمیخوام برگردن به هیج وجههه نه به نظر من ظلم نیست حالا دلایل خودم ...

میدونی بخاطر عمومیا چکار دیگه ای کردن؟گفتن دانشگاه به دانشجو و سطح علمیش نگا کنه.اگر دوس نداش جذبش نکنه.باخودشع

و درمورد علوم پزشکی

گفتن هم دانشگاه ازمون تعیین سطح بگیره.هم واحد زبان پیش واسشون بزاره

چرا؟ چون زبانو حدف کردن از کنکور

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز