2777
2789
عنوان

کنکور۴۰۳

479 بازدید | 54 پست

بالاخره رای واسه تغییرات چی شد؟ خدا ازشون نگذره

تاثیر قطعی معدل رو برداشتن یا موند؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخوای درس بخونی ۴ تا درس تخصصی رو هر کدوم دوماه وقت بذار درسای قبلیو که خوندیو مرور کن عمومیا هم لابه لای هرکدوم بخون مثلا یه مله لغات زبان یه ماه گرامرش  یه ماه لغات عربی یه ماه گرامرش یه ماه ادبیات و یه ماه دینی اگه تاثیر قطعی برداشته بشه ضرر نکردی اگرم بمونه برا نهاییم اماده ای 

همه چیز در دنیا یه اشتباهه درست اونه که نیتش غلط نباشه
منم منتظرم مشاورا بگن چند روز دیگ جلسه هست مدرسه واقعا منم موندم اصلا ولی تحقیق نکردم تا اونا بگن

خدا لعنت کنه شورای فرهنگی رو

خدا به خاک سیاه بنشونه

اخه این چه تصمیمیه

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
از من به تو نصیحت خودت رو درگیر حواشی نکن بیخیال باش خبری بشه سنجش اعلام میکنه من خودم پارسالم رو ب ...

خب عزیزم.من اعتراض دارم

میدونی چقدر به نماینده های مجلس و شورای اموزش اسمس زدم

انگار گاون

چی بگم من کخ اصلا بریدم اینگار

نهایی داشتی پارسال

دیدی چقدر بد نمره دادن

خب هر ندونم کاری اونا میدونی چقدر ترازو جابجا میکنه

من فرصت اعتراض به نمرات پیدا نکردم

اگه میخوای درس بخونی ۴ تا درس تخصصی رو هر کدوم دوماه وقت بذار درسای قبلیو که خوندیو مرور کن عمومیا ه ...

من نمیدونم رشته شما چیه.

اما خودشون واسه خودشون تصویب کردن که چون عمومیا حذف شده

پس دانشگاههای علوم پزشکی بیان یه ازمون تعیین سطحم از بچه ها بگیرن

اگر بچه ها خوب نبودن برن واحد زبان پیش رو پاس کنن

اخه یعنی چی انقدر امتحان

شنیدم معدل ۵۰ درصد تاثیر داره ...راستی چه رشته ای دوست داری بخونی ؟

بله میدونم اما دقیقا نفهمیدم کامل تصویب شد یا نه

من نمیدونم رشته شما چیه. اما خودشون واسه خودشون تصویب کردن که چون عمومیا حذف شده پس دانشگاههای علو ...

من تجربی بودم  کارشناسی ارشدم ولی ممکنه دوباره کنکور سراسریم شرکت کنم برای ۴۰۳ برا همین فعلا ذهنتو درگیر نکن و بخون به نتیجش فک نکن به این فک کن زمانتو بتونی مدیریت کنی و درسارو کاملا درک کنی 

همه چیز در دنیا یه اشتباهه درست اونه که نیتش غلط نباشه
من تجربی بودم  کارشناسی ارشدم ولی ممکنه دوباره کنکور سراسریم شرکت کنم برای ۴۰۳ برا همین فعلا ذه ...

نمیتونم ناراحتیمو کنار بزارم.وقتی به سختی های چند برابری فکرمیکنم 😭

دوستم میگه کنکور قبلا غول بود.الان شده اژدهای ۷سر