2789
عنوان

کنکور۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 54 پست
میدونی بخاطر عمومیا چکار دیگه ای کردن؟گفتن دانشگاه به دانشجو و سطح علمیش نگا کنه.اگر دوس نداش جذبش ن ...

من اصلا همچین چیزهایی رو نشنیدم😑چبدوم خدا خودش بخیر کنه

ولی من اصلا نمیخوام دینی و ادبیات بخونم و تست بزنم براشون

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

من اصلا همچین چیزهایی رو نشنیدم😑چبدوم خدا خودش بخیر کنه ولی من اصلا نمیخوام دینی و ادبیات بخونم و ...

اینو کامل تصویب کردن

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اصلا همچین چیزهایی رو نشنیدم😑چبدوم خدا خودش بخیر کنه ولی من اصلا نمیخوام دینی و ادبیات بخونم و ...

شرط معدل هم هیچ قانون درست و عدالتی نداره امسال واسه این دیر نتیجه کنکور اومد چون ترازا درست نبود مثلا چند نفر یه رتبه آوردن واسه اینکه این مشکل رفع بشه ترازارو دستکاری کردن اینطوری خیلی ها و بدبخت کردن 

الان یه عده که مخالفت این تاثیر قطعی هستن رسانه بهشون میگه مافیا خب نباید ساکت موند اگه برید پیج شهر ...

اره دیدم صحبتاشونو

قشنگ میگن مافیا

مافیا خودتونید

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
توروخدا حمایت کنید نگید بقیه اعتراض میکنن یه نفر هم یه نفره اینطوری جمعیت زیاد میشه

چیزی که نوشته اینجا کپی کن شما

توروخدا حمایت کنید نگید بقیه اعتراض میکنن یه نفر هم یه نفره اینطوری جمعیت زیاد میشه

تاثیری نداره.یکی از نماینده های مجلس جوابمو داد

😭

این جوابشه

با سلام و تحیات
۱) تعیین و تنظیم دستور جلسات مجلس از وظایف و اختیارات رئیس مجلس + دبیر اول + معاون قوانین رئیس مجلس است و من هیچ نقشی در آن ندارم
۲) تمام تلاش خودم را کردم که طرح یک فوریتی تعیین تکلیف تأثیر معدل در دستور قرار بگیرد و همچنین در جلسه مشترک مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی نهایت کوششم را کردم ولی نتیجه بخش نبود. خدا میداند که کار دیگری از من ساخته نیست.

خب عزیزم.من اعتراض دارم میدونی چقدر به نماینده های مجلس و شورای اموزش اسمس زدم انگار گاون

منم همین کارهارو پارسال کردم و فقط باعث شد درگیر حواشی بشم و واسم استرس ایجاد کنه