دکی1402 مدیر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10361 عنوان کنکور۴۰۳ | مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 54 پست بالاخره رای واسه تغییرات چی شد؟ خدا ازشون نگذرهتاثیر قطعی معدل رو برداشتن یا موند؟ جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم 1402/06/08 | 21:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دکی1402 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10361 تو مخالف تاثیر معدلی؟ من که اوکیم باهاش اره مخالفم جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
دکی1402 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10361 واقعا خوشحالم از این کارتون روزی حداقل سه بار باید بهشون با هر خطی که میتونید پیام بدید منم دارمشون اره اسمس میدمدوتا خط دارم.با هر دوش اسمس میدم جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
fereshtganezamin عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 69 اینارو از کجا اوردی😂😐 الان مشاورهایی که از دل و جون دارن همکاری میکنن واسه لغو توی پیجاشون گذاشتن
fereshtganezamin عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 69 تو مخالف تاثیر معدلی؟ من که اوکیم باهاش چرا اوکیی میدونی چه ظلمیه
دکی1402 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10361 اینارو از کجا اوردی😂😐 یه کانال گذاشته.منم کپی کردم.و چندبار تاحالا بهمشون اسمس زدم جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
marmaryam3 عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 7849 الان مشاورهایی که از دل و جون دارن همکاری میکنن واسه لغو توی پیجاشون گذاشتن هیچی رو تصمیم اونا تاثیری نداره این مشاوره هاهم فقط جو میدن بچه هارو از درس دور میکنن با این کاراشون اینم میگذره سخت نگیر:)
sahar70_parsa عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 357 بعد یه نکته ایی فقط شما رو نمیگما . دانش آموز کنکوری تو نی نی سایت چیکار میکنه این خودش یعنی کلی اتلاف وقت همین الان که شما ها اینجا درگیر تامین و اعتراض و این چیزا هستید که به هیچ نتیجه ایی نمیرسه یه سری از رقیباتون دارن درس میخونن از ۹۳ خواننده خاموش بودم . امروز شیطون گولم زد و کاربری زدم
sama__7887 عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 2473 چرا اوکیی میدونی چه ظلمیه من با عمومیا مشکل دارم راستش اصلا نمیخوام برگردن به هیج وجهههنه به نظر من ظلم نیست حالا دلایل خودمو دارم ولی خب الان حسش نیست بگم😂🤦🏼♀️خوابم میاد بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚
fereshtganezamin عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 69 هیچی رو تصمیم اونا تاثیری نداره این مشاوره هاهم فقط جو میدن بچه هارو از درس دور میکنن با این کاراشون اصلا اینطور نیست که بهشون فشار نمیآوردم نماینده ها قول نمیدادن که بیارنش صحن درموردش تصمیم بگیرن
دکی1402 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10361 بعد یه نکته ایی فقط شما رو نمیگما . دانش آموز کنکوری تو نی نی سایت چیکار میکنه ای ... عزیزم من دنبال قوی کردن زبانمم هستمنظر دوستان رو خواستمخیلی کمک کردنماشالا نی نی سایت محصلای خوبی داره جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
fereshtganezamin عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 69 من با عمومیا مشکل دارم راستش اصلا نمیخوام برگردن به هیج وجههه نه به نظر من ظلم نیست حالا دلایل خودم ... چون شما مشکل دارین تنبلی میکنین بخونین دلیل نمیشه یه ملت قبولش داشته باشن
marmaryam3 عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 7849 اصلا اینطور نیست که بهشون فشار نمیآوردم نماینده ها قول نمیدادن که بیارنش صحن درموردش تصمیم بگیرن 😂فقط خواستن صدای مردمو خفه کنن وقتشونو تلف کنن اینم میگذره سخت نگیر:)
دکی1402 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10361 من با عمومیا مشکل دارم راستش اصلا نمیخوام برگردن به هیج وجههه نه به نظر من ظلم نیست حالا دلایل خودم ... میدونی بخاطر عمومیا چکار دیگه ای کردن؟گفتن دانشگاه به دانشجو و سطح علمیش نگا کنه.اگر دوس نداش جذبش نکنه.باخودشعو درمورد علوم پزشکیگفتن هم دانشگاه ازمون تعیین سطح بگیره.هم واحد زبان پیش واسشون بزارهچرا؟ چون زبانو حدف کردن از کنکور جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
fereshtganezamin عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 69 😂فقط خواستن صدای مردمو خفه کنن وقتشونو تلف کنن با عرض پوزش این حرف درست نیست
fereshtganezamin عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 69 میدونی بخاطر عمومیا چکار دیگه ای کردن؟گفتن دانشگاه به دانشجو و سطح علمیش نگا کنه.اگر دوس نداش جذبش ن ... بله متاسفانه در این صورت همش میشه روابطی دانشگاه های برتر