2777
2789
عنوان

سوال جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 5157 بازدید | 75 پست
خو چه کاریه حالشو ببر مگه میشه هیچ حسی حتی ۱بار اونم

حتما شده دیگه وگرنه مرض ندارم که تاپیک بزارم😆

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا این مسئله رو بهتر بود قبل از ازدواج حل میکردن اینکه کسی سرد مزاج یا گرم مزاج هست برای بعضیا خی ...

قبل ازدواج از کجا بفهمه آخه آدم،یه چیزایی میگید ها

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
حق طلاق داری؟ میتونی بری جدا شی اما اگه شوهر نخواد طلاقت بده نمیتونی اگه بخواد بده جدا میشید

حق طلاق ندارم.  نه بر این مسئله که جدا نمیشم سوالم این بود که حق بیشتر با کیه ینی کدوممون حق داره

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

قبل ازدواج از کجا بفهمه آخه آدم،یه چیزایی میگید ها

اره اگه قبل ازدواج طرف باکره باشه از کجا بفهمه

مرده میدونه خبرداره ؟از این حالت ها؟ و میدونه زنش از سر وظیفه همراهی میکنه ؟و زنه تو رابطه ادا درمیاره و الکی خودشو خوشحال و بامیل نشون میده؟

اوج غم زنان اونجا مشخص شد که تو فیلم :مجرم عاشق:تانیا قبل خودکشی ظرفارو شسته بود:)
اینجا یا همه خانوما سردن یا گرم...همسراشونم برعکس خودشونن..کجا اومدی سوال مطرح میکنیا😑😂😂😂

من فک میکردم فقط خودم سردم تا اینکه با نی نی سایت اشنا شدم.........

اره اگه قبل ازدواج طرف باکره باشه از کجا بفهمه

حرف زدنو واسه این مواقع گذاشتن دیگه

یکی میگفت خواستگارم پرروه گفته من خیلی گرمم 

خب وقتی این حرفو پای پررو بودن میزارین عاقبتشم میشه این

قبل ازدواج باید خیلی روشن در موردش حرف بزنید

مرده میدونه خبرداره ؟از این حالت ها؟ و میدونه زنش از سر وظیفه همراهی میکنه ؟و زنه تو رابطه ادا درمیا ...

کاملا از همه چی با خبره و منم خودمو اصلاااا راضی و خوشحال جلوه نمیدم عادیه عادی نه ناراحت نه خوشحال  قبلا خیلی ناراحتیمو خیلی بروز میدادم دیدم بی فایدس ول کردمو اصلا راجبش حرف نمیزنم

حق طلاق ندارم.  نه بر این مسئله که جدا نمیشم سوالم این بود که حق بیشتر با کیه ینی کدوممون حق دا ...

اصلا اینجا بحث حق نیست

مثلا یکی فسنجون دوست داره اون یکی دوست نداره ولی هفته ای دوبار می پزه و سر یه سفره میشینن و با بی میلی میخوره اینجا نه خودش حس خوبی داره نه اونی که اون طرف سفره نشسته

دو تا تفاوت هست و بدبختانه در یه موضوع خیلی مهم هم تفاوت هست

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
بعد تو مجردی متوجه شده بودین سرد هستین یا نه؟ من الان مجردم از کجا بفهمم خودم حس میکنم سردم ولی می ...

نه تو مجردی اصلا ب این چیزا فک نمیکردم چون دسکاری نشده بودم میگفتم شاید باید یه مرد کنارم باشه تا راه بندازتم