2777
2789
عنوان

سوال جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 5157 بازدید | 75 پست
فقط میگم خوش بحال زنه ببین طلاق ک حق نمیخواد سرد بودن فقط تو انجام رابطه نیس خیلی وقتا واقعا بی احس ...

چرا خوش ب حال زنه.  سرد بودنم خیلی سخته

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

بستگی داره زن با چه دیدی به زندگی نگاه کنه .هدفش از زندگی مشترک چی باشه .مرد هم همینطور .

اگه مردی وسوال پرسیدی حلالت نمی کنم

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه فقط بخاطر طرفتون رابطه داشته باشین به اون طرف هم صدمه میزنه.س ک س یه کشش دو طرفه هست.انجام وظیفه نیست.فقط وسیله بودن اونم زده میکنه.چرا خودشو درمان نمیکنه.اصلا میلی نداشته چرا ازدواج کرده اونم گرفتار کرده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
نه نمیگه ولی خب حس خوبی هم ب شوهرش نمیده  وسط رابطه ،چرا زن خودشو درمان نمیکنه ،چیزیه ک میشه در ...

چجوری

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

عزیزدلم...کاش راجع به این مسائل شفاف صحبت بشه قبل ازازدواج...چقدررررر ناراحت میشم که خانومی مجبور باشه ازنیاز طبیعیش بگذره یا بخاطر طبیعت بدنش مجبورباشه برخلاف نیازش تن بده.....اما درمورد حق طلاق بله چه خانوم وچه اقا میتونن اینو به عنوان یک نارضایتی مطرح کنن درصورتیکه واقعا طرف مقابل رفع نیاز نکنه یا درتناسب طبع مزاجی نباشن....اما صرفا  فقط و فقط روی این یک مورد حکم طلاق صادر نمیشه ( برااساس تجربه یه فامیل نزدیک میگم وگرنه حقوق دان نیستم) ...چون مراحلی داره و دنهایت اگه مرد یا زن تمکین نکنه اون وقت مجموع شرایط تعیین کنندس...

خوب هر دو طرفم ناراضین دیگه هر چه قدرم خانومه ن نگه ولی شوهره حس میکنه ک زنش اوکی نیست باهاش از اون لحاظ طرف مقابلت لذت نبره تو هم کوفتت میشه دیگه😑😑

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
چرا زن نمیتونه درخاست طلاق بده؟؟ من شنیدم خییییلی از دلایل طلاق بخاطر مسائل جنسیه

حق طلاق داری؟

میتونی بری جدا شی اما اگه شوهر نخواد طلاقت بده نمیتونی اگه بخواد بده جدا میشید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اسکشوال هست یا...

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
اسکشوال هست یا...

جان؟