بنظزشما یه زن از نظر جنسی بی نهاااااااایت سرد باشه و هیچچچچچچچوقت پیشنهاد رابطه نده یعنی اصلا دلش نخواد و بعد از چند سال حتی ۱ بارم ارضا نشه تقصیر شوهرش نباشه ها خودش اصلا طبیعت بدنش اینجوری باشه که هیچ نوع رابطه ای رو نخواد.....خب حالا اینم اضافه کنم که هررررررررروقت شوهرش از هرنوع رابطه ای بخواد نه نمیگه و قبول میکنه چون مجبوره. حالا سوال من از شما اینه اینجا مرد حق داره زنشو طلاق بده یا زن حق داره که طلاق بخواد یا هیچکدوم یعنی حقو ب کی میدید یادتون باشه که گفتم زن بااینکه سرده ولی هروقت شوهرش بخواد نه نمیگه
اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد
خو چه کاریه حالشو ببر مگه میشه هیچ حسی حتی ۱بار اونم
حتما شده دیگه وگرنه مرض ندارم که تاپیک بزارم😆
اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
حق طلاق داری؟ میتونی بری جدا شی اما اگه شوهر نخواد طلاقت بده نمیتونی اگه بخواد بده جدا میشید
حق طلاق ندارم. نه بر این مسئله که جدا نمیشم سوالم این بود که حق بیشتر با کیه ینی کدوممون حق داره
قبل ازدواج از کجا بفهمه آخه آدم،یه چیزایی میگید ها
اره اگه قبل ازدواج طرف باکره باشه از کجا بفهمه
اینجا یا همه خانوما سردن یا گرم...همسراشونم برعکس خودشونن..کجا اومدی سوال مطرح میکنیا😑😂😂😂
من فک میکردم فقط خودم سردم تا اینکه با نی نی سایت اشنا شدم.........
مرده میدونه خبرداره ؟از این حالت ها؟ و میدونه زنش از سر وظیفه همراهی میکنه ؟و زنه تو رابطه ادا درمیا ...
کاملا از همه چی با خبره و منم خودمو اصلاااا راضی و خوشحال جلوه نمیدم عادیه عادی نه ناراحت نه خوشحال قبلا خیلی ناراحتیمو خیلی بروز میدادم دیدم بی فایدس ول کردمو اصلا راجبش حرف نمیزنم
حق طلاق ندارم. نه بر این مسئله که جدا نمیشم سوالم این بود که حق بیشتر با کیه ینی کدوممون حق دا ...
اصلا اینجا بحث حق نیست
مثلا یکی فسنجون دوست داره اون یکی دوست نداره ولی هفته ای دوبار می پزه و سر یه سفره میشینن و با بی میلی میخوره اینجا نه خودش حس خوبی داره نه اونی که اون طرف سفره نشسته
دو تا تفاوت هست و بدبختانه در یه موضوع خیلی مهم هم تفاوت هست
چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
برو دکتر خودتو درمان کن، بعدشم کسایی که حس جنسی ندارن سردن برای چی ازدواج میکنن، نخوای هم شوهرت خواست بگی باشه بالاخره تو حرکات و رفتارت متوجه میشه دیگه مجبوری و دلی بودن رو.
بعد تو مجردی متوجه شده بودین سرد هستین یا نه؟ من الان مجردم از کجا بفهمم خودم حس میکنم سردم ولی می ...
نه تو مجردی اصلا ب این چیزا فک نمیکردم چون دسکاری نشده بودم میگفتم شاید باید یه مرد کنارم باشه تا راه بندازتم