2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 26 پست

وقتی شرایط طلاقو نداری شوهرتم تغییری نمی کنه فقط یه راه داری اونم اینکه خودت  رفتارتو تغییر بدی سعی کن  به خاطر خودت ودخترت هرکاری میتونی برا آرامشتون بکنی  اگه بخوایی فکر کنی این چی گفت اون چی گفت با این شرایطی که داری خودت از پا درمیایی  صبور باش خیلی از مشکلات باصبر  حل میشه

درسته گفته فرصت بده در اولین فرصت از اینجا میریم خودشم دیگه از این مزاحمت های بیجاشون خسته شده

حالا ک پدر مادرت پشتت نیستن حداقل سعی کن شوهرتو ببخشی و سریعا از اونجا بلند شید

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی مگه نگفتی شوهرت ازت معذرت خواهی کرده پس مطمئن باش یه امیدی هست باسیاست باشوهرت رفتارکن بامحبت و احترام.دلت میاد دخترت هم فرزند طلاق باشه دخترت چه گناهی داره آخه.بچسب به زندگیت کم کم باسیاست شوهرت بردارازاونجا برو.نامادری که اینجوره پیشش دردو دل نکن

درسته گفته فرصت بده در اولین فرصت از اینجا میریم خودشم دیگه از این مزاحمت های بیجاشون خسته شده

پس ببین، یک کمی رفت و امد کم کن، کمتر تو چشم خانواده شوهرت باش، دیگه هم با اون خانم درد و دل نکن. 

حرف هاتو رو کاغذ بنویس و بعد ریز ریز کن.. ادما برای مشکل آدم راه حل ندارن و فقط بار فکری آدم و بیشتر می کنن

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
پس ببین، یک کمی رفت و امد کم کن، کمتر تو چشم خانواده شوهرت باش، دیگه هم با اون خانم درد و دل نکن.&nb ...

فکر کنم تنها راه درستشم همین باشه چندین ساله بخاطر اینکه پشتم نبودن تحمل کردم ولی باید یه تجدید نظری بکنم

فکر کنم تنها راه درستشم همین باشه چندین ساله بخاطر اینکه پشتم نبودن تحمل کردم ولی باید یه تجدید نظری ...

اگر شوهرت داره، باهات راه میاد، تو هم صبر کن، و سعی کن کمتر بری و بیایی، چون وقتی میری یک حرفی از توش در میاد، بعدم یکجوری توی خونه برنامه بچین که خونه بیشتر با شما باشه یا  گردش های سه نفری برین.امیدوارم بتونی زودتر خونه بگیرین و دوری و دوستی

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1