2777
2789
عنوان

طلاق

255 بازدید | 26 پست

سلام دوستان دلم از غصه داره میترکه

با مادرشوهر تو یه ساختمون زندگی می‌کنیم و4ساله ازدواج کردم یه دختر یکساله هم دارم تو این مدت از این حرص وجوشی دریغ نکردن شوهرمم پرمیکردن مینداختن جونم از کتک کاری گرفته تا فحش به خانوادم. الان تازه فهمیده اشتباه کرده اوفتاده به غلط کردن

خانوادم کم وبیش میدونن مشکلاتمو یعنی از کتک کاری وفحش ها خبر ندارن امروز با مادرم( (نامادری هستن پدر ومادرم من وقتی یکسال نیم بودم جدا شدن)) دردودل میکردم داشتم از مشکلاتم میگفتم بعدش گفتم اینجوری پیش بره من دیگه واقعا نمیتونم به طلاق فکر میکنم تا گفتم. 

گفت تو بخوای بیایی خونه بابات من طلاقمو میگیرم میرم نمیتونم با تو زندگی کنم من چیزی نگفتم گذاشتم رو حساب حرف از روی عصبانیت و.... 

ولی پدرم زنگ زدو گفت اگه بیایی خونه ما برای مهمونی هرچند روزی که خواستی بمون ولی برای طلاق بیایی یک ساعتم نگهت نمیدارم 

من انگار آب. جوش ریختن سرم سریع گوشی رو قطع کردم وشروع کردم گریه کردن یه چیزی بگید آروم بشم نفسم بالا نمیاد دیگه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین فرشته و ملاکه هم باشین، زندگی تو یک ساختمون دردسره... یواش یواش روی مخ همسرت کار کن فاصله بگیرین.. به خاطر دخترت، و آرامش خودتون، زبون نرم روش اثر داره؟ 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

عزیزم ناراحت نباش خاصیت زندگی همینه سعی کن خودت مشکلتو حل کنی فکر کن هیچ کسی رو نداری اونوقت ارومتری ببین سعی کن خودت پول جمع کنی کاری یاد بگیری و جدا بشی یا اگه همسرت ذات خوبی داره سعی کن با سیاست راهش بیاری

ببین فرشته و ملاکه هم باشین، زندگی تو یک ساختمون دردسره... یواش یواش روی مخ همسرت کار کن فاصله بگیری ...

درسته گفته فرصت بده در اولین فرصت از اینجا میریم خودشم دیگه از این مزاحمت های بیجاشون خسته شده

چطور بعضیا میتونن انقدر عوضیییی باشن😐  بخدا انقد حرص میخورم اینجور تاپیکا رو میبینم.. چرا اون عجوزه اینطور رفتار میکنه با خراب کردن زندگی پسرش چی عایدش میشه؟؟ یه عمر برا پسرشون دنبال زن میگردن بقیه عمرشون دنبال حرص دادن عروس.. خدا نگذره از هر چی مادرشوهر عجوزست

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

بابات اونقدر داره که برات خونه بگیره؟ 

بله داره ولی نوبت به من نمیرسه من همیشه اولین کسی بودم که از جون ودل براشون مایه میذاشت 

ولی برای مشکلات خودم دلسوز ندارم