2777
2789
عنوان

تاخیر حرکتی

| مشاهده متن کامل بحث + 9692 بازدید | 107 پست
خدا خودش کمک همه بکنه صبر عبور از مشکلات بهمون بده همه به نوعی آزمایش میشیم 

انشالله

خداکنه گذر زمان مشکل بچه هارو حل کنه. من همه تلاشم رو کردم که یه بچه سالم به دنیا بیاد از همون بارداری هر آزمایشی میشد دادم. فقط نگران آیندشم. امیدوارم تا ۷ سالگی بتونم به بچه های عادی برسونم که مدرسه عهدی بره. 

د 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبین؟ پسرتون چطوره؟ کاردرمانی پیشرفت کرده؟

سلام

خداروشکر بد نیست. کاردرمانی میبرم هنوز. بدنش همچنان خیلی شله ولی یادگرفته با واکر لرزون لرزون راه میره. بچه شما چطوره؟

د 

عزیزم پسرتون الان کاملا میشینه؟ چهار دست و پا رفت؟؟؟

خودش نمیتونه بلند بشه بشینه ولی خودم بتونم خوبه. خودشم از نشسته میتونه بخوابه. نه سینه خیز رفت نه چهار دست و پا

د 

خودش نمیتونه بلند بشه بشینه ولی خودم بتونم خوبه. خودشم از نشسته میتونه بخوابه. نه سینه خیز رفت نه چه ...

من خودم میزارم بشینه ولی هنوز از ترس دستاشو میزاره میشینه 

پسرتون از وسیله ها میگیره بلند بشه؟

عزیزم پسرتون الان کاملا میشینه؟ چهار دست و پا رفت؟؟؟

خودش نمیتونه بلند بشه بشینه ولی خودم بتونم خوبه. خودشم از نشسته میتونه بخوابه. نه سینه خیز رفت نه چهار دست و پا

د 

من خودم میزارم بشینه ولی هنوز از ترس دستاشو میزاره میشینه  پسرتون از وسیله ها میگیره بلند بشه؟

انشالله به زودی همه مراحل رو طی میکنه و مستقل راه میره. 

پسر من دوست داره دست بگیره بلند بشه ولی نمیتونه. هنوز پاهاش خیلی ضعیفه.

برا حرف زدن بچه شما چطوره؟ 

د 

سلام، بله عزیزم بفرمایید

ممنون از اینکه جواب دادین دختر من ۱۵ ماهشه ۱۱ ماهگی نشست اونم به کمک کاردرمانی ۱۰ ماهگی پاهاش تونست بزاره زمین از حالت نشسته نمیتونه بلند بسه بشینه ولی جدیدا یکی تز پاهاش که میگیرم خودش بلند میشه جایی رو بگیره میتونه بلند بشه بایسته پسر شما هم همین علائم داشت ؟

انشالله به زودی همه مراحل رو طی میکنه و مستقل راه میره.  پسر من دوست داره دست بگیره بلند بشه و ...

مرسی عزیزم همچنین

والا پسر من بیشتر آواسازی داره

کلمه هم در حد بابا و به توپ هم میگه پو به آب میگه با

در همین حد فقط