2777
2789
عنوان

تاخیر حرکتی

| مشاهده متن کامل بحث + 9728 بازدید | 107 پست
مممنونم پسر من نگاه میکنه بادقت یا بادقت گوش میده ولی اصلا چیزی یاد نمیگیره منم گفتار درمانی شروع ک ...

کاردرمانی ذهنی نمیرید ؟من کاردرمانی میبرم انشالله بعد عید گفتار پسرتون چند سالشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نتیجه آزمایش ژنتیک چطور بود ؟دلیل مشخص شد ؟

یه ژن معیوب داره ولی گفتن باید آزمایش تکمیلی انجام بدن که ببینم اون ژن باعث مشکلاتش شده یا نه. ۶ ماه شده هنوز جوابش نیمده.

شما آزمایش ژنتیک دادید؟

د 

یه ژن معیوب داره ولی گفتن باید آزمایش تکمیلی انجام بدن که ببینم اون ژن باعث مشکلاتش شده یا نه. ۶ ماه ...

من ن متابولیک و نوار مغز و بیماری خود ایمنی دیگه پیگیر نشدم ام ار ای به د عید میدم چون الان تاخیرش فقط گفتار هست 

من ن متابولیک و نوار مغز و بیماری خود ایمنی دیگه پیگیر نشدم ام ار ای به د عید میدم چون الان تاخیرش ف ...

تو گفتار خیلیا مشکل دارن که به مرور برطرف میشه. من ام آر آی ندادم، بقیه رو همه دادم. مغزو اعصاب گفت بیهوش میکنن بچه رو و ضررش ییشتره

د 

تو گفتار خیلیا مشکل دارن که به مرور برطرف میشه. من ام آر آی ندادم، بقیه رو همه دادم. مغزو اعصاب گفت ...

منم میخواستم ۱۸ماعگی ببرم گفتن سنش کمه نبر منم نبردم دیگه پسرم کلا بدنش خیلی ضعیف بود همه عضلات شل وضعیف با کار رمانی بهتر شد 

منم میخواستم ۱۸ماعگی ببرم گفتن سنش کمه نبر منم نبردم دیگه پسرم کلا بدنش خیلی ضعیف بود همه عضلات شل و ...

خداروشکر که بهتر شده. انشالله به زودی هم حرف میزنه و حسابی از شنیدن صداش لذت میبرید

د 

خداروشکر که بهتر شده. انشالله به زودی هم حرف میزنه و حسابی از شنیدن صداش لذت میبرید

مادر بودن خیلی سخته خیلی هیچوقت تصور نمی‌کردم اینقدر سخت باشه هداکنه همه بچه ها سالم باشن پسر شما هم بزودی راه بره صحبت کنه

مادر بودن خیلی سخته خیلی هیچوقت تصور نمی‌کردم اینقدر سخت باشه هداکنه همه بچه ها سالم باشن پسر شما هم ...

مممنونم انشالله. پسر اول من همه چیزش رو روال بود، و واقعا از داشتنش لذت میبردم ولی دومی قشنگ پیرم کرد. 

د 

مممنونم انشالله. پسر اول من همه چیزش رو روال بود، و واقعا از داشتنش لذت میبردم ولی دومی قشنگ پیرم کر ...

همینجوریه من که پیر شدم این روزا فقط بگذره حالا شما لذت داشتن ی بچه رو داشتید من بچه اولم البته آخر 

همینجوریه من که پیر شدم این روزا فقط بگذره حالا شما لذت داشتن ی بچه رو داشتید من بچه اولم البته آخر& ...

منم همش آرزو میکنم چشمام رو ببندم و باز کنم و چندسال گذشته باشه. پسر من علاوه بر شلی عضلات ، پوست خیلی خشک و کم پشت بودن مو و ابرو هم داره، مفاصل انگشت دستش هم نرمه و انگشتش فرم عادی نداره. مشکلاتش زیاده ولی من دارم همه تلاشم رو میکنم براش. امیدوارم یه روزی بتونه زندگی مستقل داشته باشه و خستگی این روزا از تنم دربره

د