2777
2789
عنوان

تاخیر حرکتی

| مشاهده متن کامل بحث + 9728 بازدید | 107 پست
 کدوم کامنت؟ کاش ریپلای به همون کرده بوید

من درمورد کیست شکلاتی سرچ کردم تاپیک شما رو دیدم

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب الان سوالتون چیه؟ چطور میتونم کمکتون کنم

من چهارتا کیست شکلاتی دارم هرکدوم چهارسانت

میخاستم بدونم شما چجوری درمان شدید 

منم شیرازم پیش کدوم دکتر رفتید

من چهارتا کیست شکلاتی دارم هرکدوم چهارسانت میخاستم بدونم شما چجوری درمان شدید  منم شیرا ...

من با بارداری و خوردن مداوم دوفاستون و ال دی تونستم کنترلش کنم.. والا اینجا همه میگن برا اندومتریوز دکتر البرزی ولی خودم دکتر عمویی رو بیشتر قبول دارم

د 

من با بارداری و خوردن مداوم دوفاستون و ال دی تونستم کنترلش کنم.. والا اینجا همه میگن برا اندومتریوز ...

من کیستم بزرگه و زیاده سه ماه اقدام کردم نتیجه نگرفتم 

دکترم فرشته بهرامیه الان میخام برم پیش پوردست

من کیستم بزرگه و زیاده سه ماه اقدام کردم نتیجه نگرفتم  دکترم فرشته بهرامیه الان میخام برم پیش ...

کلا با آندومتریوز بارداری خیلی سخته. بنظرم عمویی بهتر از پوردسته تو آندومتریوز

د 

باید ببری متخصص مغز و اعصاب کودکان 

من پسرم ۱۱ ماهگی تونست مستقل بشینه، ۱۴ ماهگی چهار دست و پا رفت و بعدش راه افتاد، الان رفته تو ۱۷ ماه هنوز  بازم سفت نکرده و باید دنبالش برم که نیوفته ، دکتر گفت تاخیر حرکتی داره

تحت نظر متخصص مغز و اعصابه، معاینه اش کرد گفت عضلاتش ضعیفه، یه قطره براش نوشت(کلوی کیدز) و گفت روزانه یه دفعه بدنش و مخصوصا پاهاشو با روغن سیاه دونه ماساژ بدم، واقعا تاثیر داشت و همون ماه راه افتاد

بچمم لاغره و ضعیف، اصلا غذا نمیخورد، الان تقریبا یه ماهه که داره غذا خور میشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
مرسی عزیزدلم. حتما باهاشون ارتباط میگیرم و از رهنماییشون استفاده میکنم. 

عزبزم پسررمنم تو شکمم بود تاخیر در رشد داشت دنیا اومد هم تاخیر داشت نمی‌دونم چه اتفاقی افتاده همه آزمایشات هم سالم 

الان دوسال ودوماه ۱۸ماهگی راه رفت تاخیر گفتار داره دارم میبرم کار درمانی و گفتار درکل توجه تمرکز ضعی ...

خداخفظش کنه. با تمرین درست میشه. باز خداروشکر زد راه افتاده. من از ۹ ماهگی میبرم کاردرمانی هنوزم بدنش خیلی ضعیفه و شله با کمک واکر لرزون لرزون راه میره. انشالله پسرتون به زودی حرف هم میزنه

د 

و همچنین پسر شما همین که داره پیشرفت می‌کنه عالیه از نظر توجه چطوره ؟

مممنونم

پسر من نگاه میکنه بادقت یا بادقت گوش میده ولی اصلا چیزی یاد نمیگیره منم گفتار درمانی شروع کردم

د