2777
2789
عنوان

تاخیر حرکتی

9676 بازدید | 107 پست

اینجا کسی بوده بچش یا تو فامیل تاخیر حرکتی داسته بعد خوب بشه و زندگی عادی داسته باشه؟ دلیلش چی بوده. پسرم یک سالشه با ۶۰ جلسه کاردرمانی تازه یکم میشینه اونم خودم باید بشونم. همه آزمایشها هم اوکیه

د 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما اطلاعاتی داری؟ از کجا بدونم مشکل ذهنی هم داره یا نه؟

فرم های رشد رو بگیر از نت پر کن ببر بهداشت البته خود بهداشت هم میده و ببر متخصص اگه بالای ۶۰ یا ۷۰ درصد تو یه مورد جواب هات اوکی باشه مشکلی نیست

آوا سازی داره؟ بابا دد ماما؟ حتی یدونه کلمه معنی دار میگه؟ اشاره کنی به جایی که اشاره میکنی نگاه میکنه؟ چراغ رو روشن خاموش میکنی توجهش جلب میشه؟ با چشم دنبالتون میکنه؟ خوب غذا میخوره؟ بازی کن باهاش و همه اینا که گفتم نیاز به تمرین داره و کلی سوال دیگه از رو فرم رشد باهاش تمرین کن

سوالا دسته بندی داره حل مسئله هاش اگه درست باشه مشکل ذهنی نداره اما تشخیصش با متخصص هست

ولی ازونجا که با کاردرمانی مشکلش تا حدودی برطرف شده احتمالا ضعف عضله باشه یا ژنتیکی بعضی بچه ها تنبل هستن

انشالله چیزی نیست بد به دلت راه نده ولی پیگیر باش

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
شما اطلاعاتی داری؟ از کجا بدونم مشکل ذهنی هم داره یا نه؟

ذهنم درگیرت شد تاپیک هات رو خوندم

اگه آزمایشات اوکی بودن ممکنه یکم تاخیر رشد داشته باشه بچه ات تو این مورد تخصصی چیزی نمیدونم اما از بستگانمون بودن که بچه با تاخیر رشد داشتن و سالها کاردرمانی و گفتار درمانی بچه رو به زندگی نرمال رسونده بچه تا ۴ سالگی راه نرفت حرف نزد حتی دو سال دیر رفت مدرسه تو مدرسه هم درسش زیاد خوب نبود و یکمی کند تر از بقیه بود ولی مهندسی کامپیوتر خوند دانشگاه آزاد و الان با همسرش یه دفتر مهندسی دارن و زندگی نرمال و طبیعی مثل من مثل شما و هرگز هیچ کس اعتمادبنفسش رو پایین نیاورد و هیچ وقت مشکلی نداشت واقعا الان هم خوشحال و خوشبخته

فقط پیگیر باش امیدوارم که مشکلی نباشه بچه شما از دختر عموی من بهتره خیلیییییی مطمئنا گفتم تجربه دختر عموم رو واستون بزارم الهی زودتر راه بیوفته گل پسرت  خیالت راحت بشه

ذهنم درگیرت شد تاپیک هات رو خوندم اگه آزمایشات اوکی بودن ممکنه یکم تاخیر رشد داشته باشه بچه ات تو ا ...

مرسی عزیزدلم بابت دلگرمیت. وقتی خوندمش قلبم روشن شد برای همسرم هم تعریف کردم. خداکنه آینده بچه منم روشن باشه. هرکاری براش میکنم. چندسال تاهیر مهم نیست. محتاج دعاهاتون هستم....خیلی زیاد

د 

این کاربر هم بچشون تاخیر حرکتی داشت وخوب شده بود کاش بیان براتون توصیح بدن امید بگیری @shadennn & ...

مرسی عزیزدلم. حتما باهاشون ارتباط میگیرم و از رهنماییشون استفاده میکنم. 

د 

مرسی عزیزدلم بابت دلگرمیت. وقتی خوندمش قلبم روشن شد برای همسرم هم تعریف کردم. خداکنه آینده بچه منم ر ...

قطعا اینده ی روشنی خواهدداشت چون مادری دلسوز داره که مصممه برای بچش تلاش کنه وناامید نباشه

مطمئن باش به زودی نتیجه تلاش هات میبینی اگه الان بچتون میشینه حتما بعد ازمدتی راه هم میره

انشللله همیشه دلت شاد باشه با خوشی بچه هات شادترهم بشه برای دختر منم دعا کن😘😘

اره من بااین خانوم موقعی که فهمیدم بچم ای یوجی آره توی یه تاپیک صحبت کرده بودم گفت بچش بیس ماهشه تازه راه میره با کاردرمانی ولی خداروشکر سالمه ومشکل دیگه ای نداره  اون موقع بچه دومش باردار بود احتمالا الان زایمان کرده باشن🥰

مرسی عزیزدلم بابت دلگرمیت. وقتی خوندمش قلبم روشن شد برای همسرم هم تعریف کردم. خداکنه آینده بچه منم ر ...

دکتر هولاکویی تو یکی از سخنرانیاش میگه اینکه یه بچه زودتر حرف بزنه یا راه بره مهم نیست با هر نبوغی که داره واسه آینده اش برنامه ریزی بشه موفق تره تو ۳۰ سالگی موفق باشه مهمه...

من همکلاسی داشتم خیلی باهوش و نابغه بود برق بهترین دانشگاه قبول شد ارشد گرفت ازدواج نکرد و شاغل نشد و الان بچه های برادرش رو نگه میداره نمیگم موفق نیست اما شاد نیست بخاطر اینکه برنامه ریزی هاش اشتباه شد ولی زن عموی من و عموم هرگز نزاشتن کسی حرفی به دخترشون بزنه با خنده میگفتن یکمی تنبله هرچند حرفشون درست نبود و میگفتن دکتر گفته مشکلی نیست...عموی بابام ناشنوا بود تا ۴ سالگی همه فامیل فکر میکردن دختر عموم کر و لال هست اما نبود فقط کمی تاخیر رشد داشت آینده تو ۳۰ سالگی مهمه اینکه آدم توانمند و موفق و شادی باشه راستی دختر عموم ۱۰ برابر من دوست و رفیق داشت و داره ولی درسخون نبود الان شاد و موفقه و زندگی خوبی داره

مطمئنم پسر کوچولوت وضعیتش به نرمال میرسه حالا یکمی دیرتر...خداروشکر جواب گرفته با کاردرمانی قوی باشید مثل کوه و استعداداشون رو پیدا کنید واسه هر دو فرزندتون تا آینده روشنی داشته باشن انشالله

عزیزم نگران نباش هرچند بهت حق میدم یه مادر همیشه نگران بچشه ...

پسر منم تاخیر حرکتی داشت یعنی ۱۵ ماهگی ۴دست و پا رفت و ۲۰ ماهگی شروع کرد به مستقل راه رفتن، الانم ۲سالو ۵ ماهشه خداروشکر راه میره میدوئه فقط کمی تعادلش مشکل داره که اونم میگن بخاطر مشکلات حسیش هستش

منم این روزارو گذروندم همش فکر میکردم پسرم ممکنه هیچوقت راه نره ولی وقتی ام آر آی و آزمایشا سالم باشن دیر یا زود بچه راه میفته

برای گفتار هم من دوماه پیش پسرمو بردم مغزواعصاب، چون پسرم در حد ۳۰-۴۰ کلمه صحبت میکرد و جمله بندی نداشت که بهش ۱۰تا آمپول سربرولایزین دادن بدون اینکه گفتاردرمانی ببرم خداروشکر گفتارشم راه افتاد

فقط عزیزم کاردرمانیشو ادامه بده من یه اشتباهی کردم تا پسرم راه افتاد دیگه نبردم برای همین هنوز یه مقدار تعادلش کمه، مطمئن باش گل پسرت هم راه میره انشاالله هم برات شیرین زبونی میکنه

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره من بااین خانوم موقعی که فهمیدم بچم ای یوجی آره توی یه تاپیک صحبت کرده بودم گفت بچش بیس ماهشه تاز ...

عزیزم چه خوب یادتون مونده❤

درسته من اونموقع باردار بودم ولی متاسفانه قبل از ۱۲ هفته قلب جنینم وایساد و سقط کردم ...

ممنون که تگم کردی چون خودم این روزارو گذروندم مامانای بچه های تاخیری رو درک میکنم

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم چه خوب یادتون مونده❤ درسته من اونموقع باردار بودم ولی متاسفانه قبل از ۱۲ هفته قلب جنینم وایسا ...

ای جوونم عزیزم خیلی ناراحت شدم🥺🥺ولی شاید مصلحت نبوده انشالله خدا عوض خیرش رو بهت میده😘😘خدا گل پسرتم حفظش کنه

عزیزم نگران نباش هرچند بهت حق میدم یه مادر همیشه نگران بچشه ... پسر منم تاخیر حرکتی داشت یعنی ۱۵ ما ...

سلام گلم

ممنون که اومدی و وقت گذاشتی و توضیح دادی. من هم خیلی نگرانم. همش هم میترسم مشکل ذهنی و یادگیری هم داشته باشه بعدا. استرس حرف زدنش هم به کنار.

میتونم بپرسم بچه شما بدنش شل بود یا سفت بود؟ از چندماهگی بردید؟ چند روز درهفته میرفتید؟ وزن گیری پسرتون خوب بود؟ 

پسر من iugr بود و الانم چندین ماهه وزنش ثابته هرکاری بگی کردم ولی کلا رشد قد و وزن و دور سرش خیلی کم رشد میکنه

د