2777
2789
عنوان

تاخیر حرکتی

| مشاهده متن کامل بحث + 9690 بازدید | 107 پست
ای جوونم عزیزم خیلی ناراحت شدم🥺🥺ولی شاید مصلحت نبوده انشالله خدا عوض خیرش رو بهت میده😘😘خدا گل پس ...

قربونت عزیزم

ممنون، انشاالله دختر ناز شما هم همیشه سلامت باشه❤❤❤

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام گلم ممنون که اومدی و وقت گذاشتی و توضیح دادی. من هم خیلی نگرانم. همش هم میترسم مشکل ذهنی و یاد ...

خواهش میکنم عزیزم

چرا باید مشکل ذهنی داشته باشه طفلک، اینا فقط تاخیر دارن

پسرم بدنش معمولی بود نه سفت نه شل، یعنی دراز کشیده خیلی سر جاش دستو پا میزد ولی مثلا ایستاده میگرفتمش پاهاشو جمع میکرد و زمین نمیذاشت

من تقریبا ۱۴ ماهگیش بردم فقط نشستنو داشت یه ۵ماهی بردمش دوماه اول هفته ای ۳جلسه بعد شد ۲جلسه ماه آخر ۱جلسه ولی مستقل که وایساد دیگه نبردمش راستش، یه ماه بعدشم شروع کرد به راه رفتن

وزنشم که نگو، تازه الان ۱۰.۵ شده کلا از اولم اشتهاش کم بود چه شیر خوردن چه غذا، از نظر قدی تا ۱.۵ سالگی رشدش کم بود بعدش خوب شد خداروشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزم چرا باید مشکل ذهنی داشته باشه طفلک، اینا فقط تاخیر دارن پسرم بدنش معمولی بود نه ...

خداروشکر شرایط پسرشما خیلی خوب بوده. پسرمنم تا خوابیده مشخص نیست ولی بلندش که میکنی عضلاتش شله. من از ۸ ماهگی هرروز میبرم تا الان که یک سالشه. تو ۸ ماهگی غلت میزد و گردن گرفتنش ۸۰ درصد بود.۱ماهی هست میشینه ولی خودم باید بشونمش. متاسفانه خیلی لاغر و ضعیفه و زود خسته میشه گریه میکنه میخوام بخوابم یا بدنش رو دستاش میندازه جلو. پاهاش هم جمع میکنه اصلا نمی ایسته. خداروشکر پسرتون خوب شده و شاهد قدمهاش هستین. انشالله همیشه سالم و موفق باشه. خدا دعای مادرهارو زودتر اجابت میکنه. ممنون میشم برای پسر منم دعا کنید😘

د 

خداروشکر شرایط پسرشما خیلی خوب بوده. پسرمنم تا خوابیده مشخص نیست ولی بلندش که میکنی عضلاتش شله. من ا ...

قربونت عزیزم❤❤❤

توکلش به خدا، انشاالله گل پسر شما هم راه میفته، همین ضعیفیشم بی تاثیر نیست اگه بتونی پای مرغ بهش بدی خوبه من یکی دوبار درست کردم پسرم نخورد

قربونت عزیزم❤❤❤ توکلش به خدا، انشاالله گل پسر شما هم راه میفته، همین ضعیفیشم بی تاثیر نیست اگه بتون ...

ممنونم

خداکنه این نگرانی هام خیلی ادامه دار نشه.

متاسفانه خیلی کم اشتهاست. هر مولتی ویتامینی بگی هم امتحان کردم. پای مرغ هم درست میکنم. بزور چندتا قاشق میخوره.

بازم مرسی وقت گذاستی گلم

د 

ممنونم خداکنه این نگرانی هام خیلی ادامه دار نشه. متاسفانه خیلی کم اشتهاست. هر مولتی ویتامینی بگی ه ...

انشاالله عزیزم

پسر منم همینجوره به زور ۶-۷تا قاشق کوچیک غذا میخوره میوه که اصلا ...

دیگه باید صبور باشیم شاید با بزرگتر شدنشون بهتر بشن

انشاالله عزیزم پسر منم همینجوره به زور ۶-۷تا قاشق کوچیک غذا میخوره میوه که اصلا ... دیگه باید صبور ...

خدا پسرتون رو حفظ کنه براتون. انشالله همیشه سالم باشه و دلش شاد باشه.توی دعاهاتون پسر منم فراموش نکنید.ممنون میشم

د 

خدا پسرتون رو حفظ کنه براتون. انشالله همیشه سالم باشه و دلش شاد باشه.توی دعاهاتون پسر منم فراموش نکن ...

فدات عزیزم

اگه لایق باشم حتما❤

انشاالله عزیزم پسر منم همینجوره به زور ۶-۷تا قاشق کوچیک غذا میخوره میوه که اصلا ... دیگه باید صبور ...

سلام عزیزم 

میشه برا منم حرف بزنی بلکم اروم شم ؟

بچم ۱سالو ۶ ماهشه . تازه یکسالگی ۴دستو پا رفت .الانم مستقل وایمیسه ولی هنوز راه نمیره

مفصلش تو تاپیکم گفتم

حالم بده .هرروز گریه میکنم 

سلام عزیزم  میشه برا منم حرف بزنی بلکم اروم شم ؟ بچم ۱سالو ۶ ماهشه . تازه یکسالگی ۴دستو پا رف ...

شرایط بچه شما که خیلی خوبه‌ . همین که وایمیسه یعنی به زودی راه میره. مطمئن باش. کاردرمان پسرمن میگه چهار دست و پا برن چندماه بعد راه میرن. مطمئن باش کمتر از یک ماهه دیگه راه میره

د