2777
2789
عنوان

تاخیر حرکتی

| مشاهده متن کامل بحث + 9692 بازدید | 107 پست
ممنون از اینکه جواب دادین دختر من ۱۵ ماهشه ۱۱ ماهگی نشست اونم به کمک کاردرمانی ۱۰ ماهگی پاهاش تونست ...

خواهش میکنم عزیزم

پسرم یادمه ۱۵ یا ۱۶ ماهگی با کمک مبل بلند میشد راه میرفت ولی مستقل حتی نمیتونست یه لحظه وایسه، ۱۹ ماهگی مستقل وایساد و ۲۰ ماهگی راه رفت، حدودا همون ۱۵ ماهگی ام چهار دستو پا رفت

شما هم نگران نباش فقط تحت نظر دکتر باشه، اینا تاخیر دارن به مرور خوب میشن

خودم یه روزایی فکر میکردم پسرم حتی نتونه بشینه اما الان ماشاالله همش در حال بدو بدو کردنه، به امید خدا شما هم همین روزا رو به زودی میبینی حتما

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزم پسرم یادمه ۱۵ یا ۱۶ ماهگی با کمک مبل بلند میشد راه میرفت ولی مستقل حتی نمیتونست ی ...

سلام عزیزم ، ایتا یا روبیکا میتونید بهم پیام بدید؟ فیلمای دخترمو بفرستم ببینید وضعیتش چطوره؟؟😞

۱۷ ماهشه فقط میذارم میشینه وغلت میزنه ، و میتونه دستاشو ستون کنه ، از نظر ذهنی هم عقبه😞گفتار هم صفر

سلام عزیزم ، ایتا یا روبیکا میتونید بهم پیام بدید؟ فیلمای دخترمو بفرستم ببینید وضعیتش چطوره؟؟😞 ۱۷ ...

سلام، نه عزیزم اون برنامه هارو ندارم

دخترتون تحت نظر متخصص مغزواعصاب هستش؟ بهتون نگفتن مشکلش بخاطر تاخیره یا چیز دیگست؟

زود به دنیا اومده؟ پسر من کمی زود به دنیا اومد و کم وزن بود

انشاالله مشکلش هرچی که هست با گذشت زمان برطرف بشه❤️

بله عزیزم راحت باشین هرسوالی دارین بپرسین❤️

من دخترم هم دندون دیر ‌دراورد هم دیر نشست هم دیر پا زمین گذاشت الان جدیدا با یه روشی بدون کمک میتونه بشینه خداروشکر با یه پاشو گرفتن اونم خیلی یواش بفهمی نفهمی میگیرم روی پام مینشونمش جلوی میز خودش دستش و میگیره به میز و با ضربه بلند میشه ولی مستقل لحظه ای نمیتونه قدم هم برنمیداره جدیدا البته بگم که یه قدم دو قدم برمیداره قبلا اصلا. پای مرغ هررروز صبح دارم بهش میدم شیر سنجد میدم بدنش رو با روغن سیاهدونه ماساژ میدم و یه سری ورزش هایی که تو اینترنت میبینم و از نظر خودم موثر انجام میدم سوالم الان اینه شما ام آر ای دادین؟

من دخترم هم دندون دیر ‌دراورد هم دیر نشست هم دیر پا زمین گذاشت الان جدیدا با یه روشی بدون کمک میتونه ...

خب عزیزم کم کم مراحلو طی میکنن، همین که یکی دو قدمم شروع کرده خودش عالیه حتی بچه هایی که تاخیر ندارنم یهویی خوب و کامل راه نمیرن از همین قدمای کوچیک شروع میشه

بله ام آر آی و آزمایش متابولیک انجام دادیم و جوابش نرمال بود خداروشکر

اگه نیاز باشه دکتر حتما براش مینویسه

بله ، تحت نظره ، کمبود اکسیژن بدو تولد، وزنشم ۳۶ هفته ،۲۳۰۰ بود 

وزنش خوب بوده، همون کمبود اکسیژن باعث تاخیرش شده انشاالله به مرور جبران میشه

بله ، تحت نظره ، کمبود اکسیژن بدو تولد، وزنشم ۳۶ هفته ،۲۳۰۰ بود 

بچه شما از نظر یادگیری و صحبت چطوره؟ پسر من کلا ریزه. قد و دور سر رو نمودار منفی دو هست. متابولیک و همه چیز برای من خوب بود ولی تو ژنتیک یه ژن معیوب دراومد..که من و همسرم ناقل بودیم. احساس می‌کنم یادگیری هم ضعیفه یکم. الان ۱۹ ماهشه گفتار هم نداره

د 

پدربزرگم بعد سکته اش اختلال حرکتی گرفته بود و سخت راه می‌رفت که بردیمش پیشه دکتر آرزو جعفریان تو بم که تعریف کارشون و زیاد شنیده بودیم الحمدالله الان بهتر شده حرکت کردن پدربزرگم