اینجا کسی بوده بچش یا تو فامیل تاخیر حرکتی داسته بعد خوب بشه و زندگی عادی داسته باشه؟ دلیلش چی بوده. پسرم یک سالشه با ۶۰ جلسه کاردرمانی تازه یکم میشینه اونم خودم باید بشونم. همه آزمایشها هم اوکیه
ممنون از اینکه جواب دادین دختر من ۱۵ ماهشه ۱۱ ماهگی نشست اونم به کمک کاردرمانی ۱۰ ماهگی پاهاش تونست ...
خواهش میکنم عزیزم
پسرم یادمه ۱۵ یا ۱۶ ماهگی با کمک مبل بلند میشد راه میرفت ولی مستقل حتی نمیتونست یه لحظه وایسه، ۱۹ ماهگی مستقل وایساد و ۲۰ ماهگی راه رفت، حدودا همون ۱۵ ماهگی ام چهار دستو پا رفت
شما هم نگران نباش فقط تحت نظر دکتر باشه، اینا تاخیر دارن به مرور خوب میشن
خودم یه روزایی فکر میکردم پسرم حتی نتونه بشینه اما الان ماشاالله همش در حال بدو بدو کردنه، به امید خدا شما هم همین روزا رو به زودی میبینی حتما
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من دخترم هم دندون دیر دراورد هم دیر نشست هم دیر پا زمین گذاشت الان جدیدا با یه روشی بدون کمک میتونه بشینه خداروشکر با یه پاشو گرفتن اونم خیلی یواش بفهمی نفهمی میگیرم روی پام مینشونمش جلوی میز خودش دستش و میگیره به میز و با ضربه بلند میشه ولی مستقل لحظه ای نمیتونه قدم هم برنمیداره جدیدا البته بگم که یه قدم دو قدم برمیداره قبلا اصلا. پای مرغ هررروز صبح دارم بهش میدم شیر سنجد میدم بدنش رو با روغن سیاهدونه ماساژ میدم و یه سری ورزش هایی که تو اینترنت میبینم و از نظر خودم موثر انجام میدم سوالم الان اینه شما ام آر ای دادین؟
من دخترم هم دندون دیر دراورد هم دیر نشست هم دیر پا زمین گذاشت الان جدیدا با یه روشی بدون کمک میتونه ...
خب عزیزم کم کم مراحلو طی میکنن، همین که یکی دو قدمم شروع کرده خودش عالیه حتی بچه هایی که تاخیر ندارنم یهویی خوب و کامل راه نمیرن از همین قدمای کوچیک شروع میشه
بله ام آر آی و آزمایش متابولیک انجام دادیم و جوابش نرمال بود خداروشکر
اگه نیاز باشه دکتر حتما براش مینویسه
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بله ، تحت نظره ، کمبود اکسیژن بدو تولد، وزنشم ۳۶ هفته ،۲۳۰۰ بود
بچه شما از نظر یادگیری و صحبت چطوره؟ پسر من کلا ریزه. قد و دور سر رو نمودار منفی دو هست. متابولیک و همه چیز برای من خوب بود ولی تو ژنتیک یه ژن معیوب دراومد..که من و همسرم ناقل بودیم. احساس میکنم یادگیری هم ضعیفه یکم. الان ۱۹ ماهشه گفتار هم نداره
عزیزم می تونی به شماره ۰۹۱۰۳۶۰۹۶۰۰ تو واتساپ پیام بدی یا تو گوگل بری بزنی تاخیر حرکتی توان افزا اصفهان تا کودک رو آنلاین ارزیابی کنند و بهتون تمرین بدهند .
پدربزرگم بعد سکته اش اختلال حرکتی گرفته بود و سخت راه میرفت که بردیمش پیشه دکتر آرزو جعفریان تو بم که تعریف کارشون و زیاد شنیده بودیم الحمدالله الان بهتر شده حرکت کردن پدربزرگم
پسرداییم یه اتفاقی افتاد براش که دچار اختلال حرکتی شد و اصلا افسرده شد داییم بردش مطب دکتر بابک سیف زاده و از زمانی که درمان رو شروع کردن خیلی بهتر شده