2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیوانات شب‌زی. درام

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

خطای ستارگان بخت ما عاشقانه

انولا هلمز ماجراجویی

لوسی علمی تخیلی

اوپنهایمر تاریخی علمی

افتر عاشقانه

اشتباه من عاشقانه

خورشید نیمه شب عاشقانه

غرفه بوسه عاشقانه

مزایای سر به زیری تینیجری.

کاربری دست دو نفر میباشد❗    

تماس جنایی هیجانی 

قفل باز شده جنایی هیجانی 

نیمه شب جنایی هیجانی 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

خب در ژانر هیجانی ترسناک، قطار بوسان عالیه ولی فقط قسمت اولش، پارازیت عالی بود ، حس ششم ، یتیم خانه واقعا عالییییی بود من عاشقش بودم ولی ترسناک مهیجه با پایان فوق العاده، بازم یادم بیافته میگم

من همه نوعی دوست دارم😅 بستگی به فیلم داره مثلا یه فیلم باید طوری باشه که میخکوبت کنه تا آخر پای فی ...

اتفاقی دیدمت. معمایی، هیجانی، عاشقانه

اقای ملکه. علمی تخیلی، کمدی، عاشقانه

میخوای توصیح کوتاهی بدم؟