2777
2789
حیف ولی واقعا خوشبحالت ای کاش جای شما بودم برای اولین بار میخواستم کامل این فیلمو ببینم من نسخه 4k H ...

اونقدر با لذت ازش تعریف میکنی دلم خواست یبار دیگه دانلودش کنم که😅

ولی کلیییی فیلم ندیده دارم وقت ندارم

اونقدر با لذت ازش تعریف میکنی دلم خواست یبار دیگه دانلودش کنم که😅 ولی کلیییی فیلم ندیده دارم وقت ن ...

😀 هر جور صلاح میدونید نمیدونم چند سالتون هست ولی به شما قول میدم چند سال دیگه یا چندین سال دیگه اگه این فیلمو ببینید خیلی حس ت میخورید میگید ای کاش زودتر میدیدم امسال که تا الان فیلم خوب آنچنانی نداشتیم مونده اپنهایمر و باربی و ماموریت غیر ممکن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😉😅

شما رو با این دیالوگ میان ستاره ای تنها میزارم 

(برند : پس به حرفم گوش کن. وقتی بهت میگم عشق چیزی نیست که ما اختراع کرده باشیم -عشق مشهوده و قدرتمنده، حتما یه معنایی داره.

کوپر : بله عشق معنا داره. فواید اجتماعی، پیوند اجتماعی، تربیت فرزند…

برند : ما مرده‌هامون رو دوست داریم. فایده اجتماعی اون چیه؟

کوپر : هیچی

برند : شاید معنای بیشتری داشته باشه. چیزی که ما هنوز نمی‌تونیم درکش کنیم. شاید یه جور دلیل باشه، یه جور محصول از ابعاد بالاتر که ما نمی‌تونیم بطور محسوس درکش کنیم.

من در طول کهکشان شیفته‌ ی کسی هستم که ده ساله ندیدمش و میدونم که احتمالا مرده. عشق تنها چیزیه که فراتر از ابعاد فضا و زمان می‌تونیم حسش کنیم. شاید باید بهش اعتماد کنیم، حتی اگه هنوز اون رو درک نمی کنیم.)

شما رو با این دیالوگ میان ستاره ای تنها میزارم  (برند : پس به حرفم گوش کن. وقتی بهت میگم عشق چ ...

حب من اصلا به صحبتاشون نرسیدم😂 قبل از سفرشون نیم ساعت فیلم رو دیدم بعد دیگه حوصلشو نداشتم خوشم نیومد ولی باید ببینمش مرسی ازتون

حب من اصلا به صحبتاشون نرسیدم😂 قبل از سفرشون نیم ساعت فیلم رو دیدم بعد دیگه حوصلشو نداشتم خوشم نیوم ...

کیفیت خوب خواستین 4k دارم یه فلش حجم بالا بفرستین براتون کپی میکنم 😅😁

روزتون خوش 🙏⚘️