2777
2789
من به خاطر این اتفاق یقین پیدا کردم  یه شب دم خونه تکونی عید بود قالی شسته بودیم جانبود مامانم ...

واقعا مثل یه معجزه ست برام این نیست که با زبان بگی باید افکار آدم باید به چیزای مثبت فکر کنه که همونا براشون اتفاق بیوفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم داشته باش خیلی توی زندگیت تاثیر میزاره  واقعن هست و دیدم که میگم برای خودم خیلی چیزای خو ...

خیلی داشتم ولی یه اتفاقی افتاد که زندگیم رو زیر و رو کرد ، برا همین میگم نمیدونم چون دیگه هیچی درست نشد 

خیلی داشتم ولی یه اتفاقی افتاد که زندگیم رو زیر و رو کرد ، برا همین میگم نمیدونم چون دیگه هیچی درست ...

ببین عزیزم چیزایی که میخوایی رو در حتی شده ۱۰۰۰ دفعه مرور و بگو که میشه چون که میشه 

مطمئن باش

خیلی داشتم ولی یه اتفاقی افتاد که زندگیم رو زیر و رو کرد ، برا همین میگم نمیدونم چون دیگه هیچی درست ...

گلم زندگی پایین و بالایی داره تو نباید بگی که همونی که من میخوام باید همون بشه شما فقط افکارتو مثبت نگه دار کافیه 

ممنون عزیزم ولی دیگه بعد همسرم چی میخواد درست بشه 😭

وای من فدات بشم واقعا متاسفم بابت این موضوع 

ولی اشکالی نداه بازم دنیا و زندگی جریان داره خودتو نباز  میدونم سخته ولی سرنوشت آدما همینه

آره فکرت رو زیبا و مثبت کن،مهربون باش،به خلق کمک کن بعد آثارشو تو زندگیت ببین

مهربون بودم و به خلق خیلی کمک کردم خیلیییییی ولی همه ازم سو استفاده کردن و همه موفق شدن خیلی موفق

الان همش میگم کاش بدترین آدم بودم که الان این مدلی نمی‌شدم