vgcrxghyf مدیر عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 60 عنوان کائنات و ارتعاشات | مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 23 پست عشقا شما به کائنات اعتقاد دارید ؟ 1402/06/08 | 05:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vgcrxghyf مدیر استارتر عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 60 من به خاطر این اتفاق یقین پیدا کردم یه شب دم خونه تکونی عید بود قالی شسته بودیم جانبود مامانم ... واقعا مثل یه معجزه ست برام این نیست که با زبان بگی باید افکار آدم باید به چیزای مثبت فکر کنه که همونا براشون اتفاق بیوفته
vgcrxghyf مدیر استارتر عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 60 آره فکرت رو زیبا و مثبت کن،مهربون باش،به خلق کمک کن بعد آثارشو تو زندگیت ببین دقیقا
wisteria عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 7692 بنظرم داشته باش خیلی توی زندگیت تاثیر میزاره واقعن هست و دیدم که میگم برای خودم خیلی چیزای خو ... خیلی داشتم ولی یه اتفاقی افتاد که زندگیم رو زیر و رو کرد ، برا همین میگم نمیدونم چون دیگه هیچی درست نشد
vgcrxghyf مدیر استارتر عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 60 خیلی داشتم ولی یه اتفاقی افتاد که زندگیم رو زیر و رو کرد ، برا همین میگم نمیدونم چون دیگه هیچی درست ... ببین عزیزم چیزایی که میخوایی رو در حتی شده ۱۰۰۰ دفعه مرور و بگو که میشه چون که میشه مطمئن باش
vgcrxghyf مدیر استارتر عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 60 خیلی داشتم ولی یه اتفاقی افتاد که زندگیم رو زیر و رو کرد ، برا همین میگم نمیدونم چون دیگه هیچی درست ... گلم زندگی پایین و بالایی داره تو نباید بگی که همونی که من میخوام باید همون بشه شما فقط افکارتو مثبت نگه دار کافیه
mamaniiliyaa عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 1184 همین دیشب ی نمونش اتفاق افتاد.خیلی غمگینم خیلی خدایا سلامتی و امنیت رواز هیچکس نگیر😘😘، ا
wisteria عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 7692 گلم زندگی پایین و بالایی داره تو نباید بگی که همونی که من میخوام باید همون بشه شما فقط افکارتو مثبت ... ممنون عزیزم ولی دیگه بعد همسرم چی میخواد درست بشه 😭
vgcrxghyf مدیر استارتر عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 60 ممنون عزیزم ولی دیگه بعد همسرم چی میخواد درست بشه 😭 وای من فدات بشم واقعا متاسفم بابت این موضوع ولی اشکالی نداه بازم دنیا و زندگی جریان داره خودتو نباز میدونم سخته ولی سرنوشت آدما همینه
شبانگاهان عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 1264 آره فکرت رو زیبا و مثبت کن،مهربون باش،به خلق کمک کن بعد آثارشو تو زندگیت ببین مهربون بودم و به خلق خیلی کمک کردم خیلیییییی ولی همه ازم سو استفاده کردن و همه موفق شدن خیلی موفقالان همش میگم کاش بدترین آدم بودم که الان این مدلی نمیشدم