2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو مصزف کردین شمام ؟

فقط خودم تقویتی

اسید فولیک. کوکیوتن. ژل رویال.

همسرم راضی نمیشه بیاد مرکز درمان ناباروری😔

اونا هم میگن تنها نمیشه. باید همسرت بیاد و اونم آزمایش بده که بتونیم داروی درست بدیم

یه بار پزشک زنان بهم لتروزول داد

یه بار کلومیفن سیترات

فایده نداشت

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
اره فردا ۱۴ سیکلمه....شما فولیکولت با کلومیفن و اچ ام جی روز چندم سونو دادی و سایزش چند شد؟

فولی هام سایزش نگف ولی گف خوبن اچ سی جی داد ک همون روز زدم 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
فقط خودم تقویتی اسید فولیک. کوکیوتن. ژل رویال. همسرم راضی نمیشه بیاد مرکز درمان ناباروری😔 اون ...

عزیزم همسرت فقط،ی بار میخواد آزمایش اسپرم بده دیگ کاری ندارن باهاش اگ خوب باشه .ب شوهرت توضیح بده بگو فقط،ی بار هست همیشه ک نیس 

عزیزم همسرت فقط،ی بار میخواد آزمایش اسپرم بده دیگ کاری ندارن باهاش اگ خوب باشه .ب شوهرت توضیح بده بگ ...

کشته منو

روش نمیشه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
ان شاا.‌‌ک اینماه بیبی چکت دوخط ش گلم ....دردای پریودی بااین امپولا طبیعیه نگران نباش

اره من الان کم دارم ..من ی بار ک زدم همون ماه باردار شدم ولی پوچ شد این بار دردایی مصل اون بار ندارم خیییییلی وحشتناک درد داشتم هر روز ساعت ۶ صب درد شدید پریود در حد ۵ دقیقه ولی شدیییییید بود من ک داغون شدم 

اره من الان کم دارم ..من ی بار ک زدم همون ماه باردار شدم ولی پوچ شد این بار دردایی مصل اون بار ندارم ...

امیدتو ازدست نده همیشه علایما مثل هم نیست ..شنیدم بارداری پوچ ازاول دردشدید همراشه شاید واس همین اوندفه دردات زیاد بوده

کشته منو روش نمیشه

واسه نمونه اسپرم دادن اصلاااا هیچکس متوجه نمیشه میری راحت ی اتاق هم بهت میدن میتونی خودتم باهاش بری داخل تو بگو من همه جوره هوای عشقمو دارم دورشو بگیر شیرش کن 😁

خودت مشکلی نداشتی گلم؟

گفتم

ماه قبل که عکس رنگی گرفتم یکی از لوله هام بسته بود و توی جریان عکس باز نشد

دارمش ولی باز نشد

حالا نمیدونم باید چکار کنم

امیدتو ازدست نده همیشه علایما مثل هم نیست ..شنیدم بارداری پوچ ازاول دردشدید همراشه شاید واس همین اون ...

تا خدا هست امید باید زنده باشه ....توکل ب خدا چی بگم ان شالله شما باردار بشین الهی 

واسه نمونه اسپرم دادن اصلاااا هیچکس متوجه نمیشه میری راحت ی اتاق هم بهت میدن میتونی خودتم باهاش بری ...

چه خوبی تو

فکر کنم زینبا همشون خانمن

یه دوستی دارم که یه دنیا قیمتشه اونم مثل شما اسمش زینبه🌹

از خدا میخوام حاجت دلتو به بهترین شکل بده. اونجور که در شان خدایی خودشه

چه خوبی تو فکر کنم زینبا همشون خانمن یه دوستی دارم که یه دنیا قیمتشه اونم مثل شما اسمش زینبه🌹 از ...

ن عزیزم آخه چیکار کردم ان شالله ب زودی زود صاحب فرزند سالم بشید توکل ب خدا