مامانوک مدیر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 544 عنوان اقدامیا | مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 59 پست کیا اقدامن واس باردای چ داروهایی اینماه مصرف کردن ؟کیا نتیجیه گرفتن 1402/06/08 | 03:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانوک مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 544 خوب خوبه وقت داری هنوز برا رشد فولی اره فردا ۱۴ سیکلمه....شما فولیکولت با کلومیفن و اچ ام جی روز چندم سونو دادی و سایزش چند شد؟
darya0079 عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1607 چرا؟ بیشتر از یک سال و نیمه که میخورم کم کم دارم احساس میکنم معتادش شدم هر وقت دو روز قطع میکن ... توگوگل سرچ کن علت دقیق شونمیدونم
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3930 دارو مصزف کردین شمام ؟ فقط خودم تقویتیاسید فولیک. کوکیوتن. ژل رویال.همسرم راضی نمیشه بیاد مرکز درمان ناباروری😔اونا هم میگن تنها نمیشه. باید همسرت بیاد و اونم آزمایش بده که بتونیم داروی درست بدیمیه بار پزشک زنان بهم لتروزول دادیه بار کلومیفن سیتراتفایده نداشت هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7693 اره فردا ۱۴ سیکلمه....شما فولیکولت با کلومیفن و اچ ام جی روز چندم سونو دادی و سایزش چند شد؟ فولی هام سایزش نگف ولی گف خوبن اچ سی جی داد ک همون روز زدم خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7693 فقط خودم تقویتی اسید فولیک. کوکیوتن. ژل رویال. همسرم راضی نمیشه بیاد مرکز درمان ناباروری😔 اون ... عزیزم همسرت فقط،ی بار میخواد آزمایش اسپرم بده دیگ کاری ندارن باهاش اگ خوب باشه .ب شوهرت توضیح بده بگو فقط،ی بار هست همیشه ک نیس خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
مامانوک مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 544 فولی هام سایزش نگف ولی گف خوبن اچ سی جی داد ک همون روز زدم ان شاا.ک اینماه بیبی چکت دوخط ش گلم ....دردای پریودی بااین امپولا طبیعیه نگران نباش
مامانوک مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 544 فقط خودم تقویتی اسید فولیک. کوکیوتن. ژل رویال. همسرم راضی نمیشه بیاد مرکز درمان ناباروری😔 اون ... خودت مشکلی نداشتی گلم؟
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3930 عزیزم همسرت فقط،ی بار میخواد آزمایش اسپرم بده دیگ کاری ندارن باهاش اگ خوب باشه .ب شوهرت توضیح بده بگ ... کشته منوروش نمیشه هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7693 ان شاا.ک اینماه بیبی چکت دوخط ش گلم ....دردای پریودی بااین امپولا طبیعیه نگران نباش اره من الان کم دارم ..من ی بار ک زدم همون ماه باردار شدم ولی پوچ شد این بار دردایی مصل اون بار ندارم خیییییلی وحشتناک درد داشتم هر روز ساعت ۶ صب درد شدید پریود در حد ۵ دقیقه ولی شدیییییید بود من ک داغون شدم خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
مامانوک مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 544 اره من الان کم دارم ..من ی بار ک زدم همون ماه باردار شدم ولی پوچ شد این بار دردایی مصل اون بار ندارم ... امیدتو ازدست نده همیشه علایما مثل هم نیست ..شنیدم بارداری پوچ ازاول دردشدید همراشه شاید واس همین اوندفه دردات زیاد بوده
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7693 کشته منو روش نمیشه واسه نمونه اسپرم دادن اصلاااا هیچکس متوجه نمیشه میری راحت ی اتاق هم بهت میدن میتونی خودتم باهاش بری داخل تو بگو من همه جوره هوای عشقمو دارم دورشو بگیر شیرش کن 😁 خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3930 خودت مشکلی نداشتی گلم؟ گفتمماه قبل که عکس رنگی گرفتم یکی از لوله هام بسته بود و توی جریان عکس باز نشددارمش ولی باز نشدحالا نمیدونم باید چکار کنم هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7693 امیدتو ازدست نده همیشه علایما مثل هم نیست ..شنیدم بارداری پوچ ازاول دردشدید همراشه شاید واس همین اون ... تا خدا هست امید باید زنده باشه ....توکل ب خدا چی بگم ان شالله شما باردار بشین الهی خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3930 واسه نمونه اسپرم دادن اصلاااا هیچکس متوجه نمیشه میری راحت ی اتاق هم بهت میدن میتونی خودتم باهاش بری ... چه خوبی توفکر کنم زینبا همشون خانمنیه دوستی دارم که یه دنیا قیمتشه اونم مثل شما اسمش زینبه🌹از خدا میخوام حاجت دلتو به بهترین شکل بده. اونجور که در شان خدایی خودشه هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7693 چه خوبی تو فکر کنم زینبا همشون خانمن یه دوستی دارم که یه دنیا قیمتشه اونم مثل شما اسمش زینبه🌹 از ... ن عزیزم آخه چیکار کردم ان شالله ب زودی زود صاحب فرزند سالم بشید توکل ب خدا خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤