2777
2789

بچه ها دوست پسرم رابطمون سالمه و خوبه مثلا قصدش جدیه من میخواستم شهریه دانشکاه بریزم پول تو کارتی ک رمز دوم داره نبود و دیر وقت بود نمیتونستم برم از کارت دیگ ک رمز نداره انتقال بدم برای همین برای اولین بار بهش رو انداختم .اولش کن باشه پنج دقیقه دیگ اومد گفت ندارم شرمنده بخدا من میخواستم بهش بدم فردا صبح ‌۱۵ تومن حقوقش ۱۰ تومن داده ماشین رو درست کرده بعد گفت بقیش هم رفته بنزین زدن😔😔😔آخه مگه میشه ۲۹ ام حقوق گرفته جطوری ۵ تومن بنزین زد .چ رفتاری باهاش کنم؟ منم الکی گفتم از دوستم قرض کردم مجبور بودم اونم از دوست پسرش گرفته فردا صبح میزنم ب حسابش .چطوری باهاس برخورد کنم خیلی ناراحتم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته با هم جدی دوستید؟

اگه کمه مثلا دوسه ماه، خواسته ی شما بد بوده و حق داشته شک کنه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
خوب نداشته برای شما راست گفته برای ماشین داشته

عزیزم ۲۹ مرداد حقوق گرفته ۱۰ تومن ماشین درست کرده ۵ تومن چی شد؟ من گفتم ۳ تومن بده فردا صبح میزنم 

خانوادت چی اونا خرج دانشگاه ات نمیدن

این‌پسره یه واقعا پول نداشته یا رابطه‌ اش با تو رو جدی نمیبینه و‌فکر کرده میخوای تیغش بزنی 

که البته اون گزینه دوم بیشتر به شما میخوره چون‌ اول کفت باشه بعدش گفت ندارم

چند سال با همید؟وام دانشجویی بردار شهریه بهت فشار نیاره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خانوادت چی اونا خرج دانشگاه ات نمیدن این‌پسره یه واقعا پول نداشته یا رابطه‌ اش با تو رو جدی نمیبینه ...

عزیزم خودم مستقل هستم کار دارم پولم دارم فقط کارتم رمز دوم نداشت اونی ک پول داخلش بود

اهمیت نده یکم محلش نزار یه مدت سرد رفتار کن یعنی چه یبار کارت بهش افتاده اونم دریغ کرده

اره محلش ندادم الانم سرد برخورد کردم خیلی دلم شکست من صبح حتما براش واریز میگردم ب خودش هم گفتم