2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چیکار کنم من

97 بازدید | 10 پست

جایی هستیم که حموم بیرونه هواهم بشدت سرده روزا نمیتونم برم حموم چون رفت و آمد زیاده شبا هم یخه

تازه الان آبگرمکن جرم گرفته که آب داغش ولرمه

شوهرم هم گرمه و حداقل یک شب درمیان ....

نمازم قضاشده از وقتی هوا سرده

بخاطر همین از سرما و زمستون بدم میاد

بخدا دلم میخواد. تو خونه خودمو بشورم

صرفا جهت درد و دل بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب سخت نیست عزیزم

آبجوش با کتری گرم کن و در حد غسل در سرویس بهداشتی انجام بده روحت سبک بشه

چون معلومه معتقدی و انگار در عذابی

عزیزانی که معتقد نیستن صرفا برای این مورد نوشتم برای شما بزرگواران ننوشتم و توصیه نکردم

خب سخت نیست عزیزمآبجوش با کتری گرم کن و در حد غسل در سرویس بهداشتی انجام بده روحت سبک بشهچون معلومه ...

سردرد میشم احساس سنگینی دارم بخدا تو فکر بودم توی سرویس بهداشتی برم غسل بکنم حداقل گردنم نمونه

خب سخت نیست عزیزمآبجوش با کتری گرم کن و در حد غسل در سرویس بهداشتی انجام بده روحت سبک بشهچون معلومه ...

ازاین به بعد منتظر نمیمونم ک شب برم همون صبح توی سرویس بهداشتی انجام میدم آخه سرویس بهداشتی آبگرمکنش جداست آب داغ هم داره دلم چرکی بود برای توی سرویس اما الان که شما گفتی میگم اشکالی نداره چون اگه بد بود تو فکر شما نمیومدممنونم

ازاین به بعد منتظر نمیمونم ک شب برم همون صبح توی سرویس بهداشتی انجام میدم آخه سرویس بهداشتی آبگرمکنش ...

نه اصلا بد نیست به شیطون لعنت بفرست و به خودت بگو آب پاکه و وسواس به خرج نده تو احتمالا روحت با آب آروم میشه خودتو به آب برسون و سخت نگیر که سرویس بهداشتیه یا حمومه