2777
2789
عنوان

بهم پول قرض نداد دلم خیلی شکست😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 33 پست
عزیزم ۲۹ مرداد حقوق گرفته ۱۰ تومن ماشین درست کرده ۵ تومن چی شد؟ من گفتم ۳ تومن بده فردا صبح میزنم&nb ...

خوب نداده دیگه

اعتماد نداره یا کار دیگه داشته 

میمونه تصمیم شما که شناخت دارین 

شغلش چیه

نه خب خدایی همه ی خرج یه پسر که خرج ماشین نیست.

غیر ممکنه از ۱۵ تومن ۱۰ تومن یکجا بده واسه ماشین ۵ تومن واسش بمونه.

منظورم اینه باز هم خرج و هزینه های شخصی داشته

اون آقا حساب اینو هم کرده که اگه روش نشد فردا به شما بگه پولمو بده، اونوقت واسه اینکه شما رو یه چای مهمون کنه باید کاسه چه کنم دستش بگیره.

یه ذره منطقی باش و از زادیه ی ایشون به قضیه نگات کن.

اتفاقا اینجور مردا که پولشونو الکی منباب رفاقت به فوت و فنا نمیدن واسه زندگی مشترک، امن تر و مطمئنتر هستن

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب نداده دیگه اعتماد نداره یا کار داشته  میمونه تصمیم شما که شناخت دارین  شغلش چیه

اولش گفت میدم عزیزم بعد دو دقیقه گفت ندارم .آخه مگه نیشه؟؟ ۱۰ تومن ماشین خرج داشته چطوری از ۲۹ ام تا ۷ ام بنزین زده پنج تومن؟؟

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
نه خب خدایی همه ی خرج یه پسر که خرج ماشین نیست. غیر ممکنه از ۱۵ تومن ۱۰ تومن یکجا بده واست ماشین ۵ ...

چی میگی ابجی اصلا اینجور نیسا تصادف کرد ۱۰ تومن شد خرج ماشین میدونم خودم بعد من گفتم سه تومن بده ک نداد

چی میگی ابجی اصلا اینجور نیسا تصادف کرد ۱۰ تومن شد خرج ماشین میدونم خودم بعد من گفتم سه تومن بده ک ن ...

یه بار دیگه با آرامش چیزی که واست نوشتمو بخون

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
[QUOTE=307886732]چطور باهاش رفتار کنم [/QUOTبگو خوبه دوستم بود کمکم کنه خداخیرش بده ازاین ادماکم پید ...

اینا رو گفتم تا بسوزه فردا هم الکی ساعت شیش میگم اومدم پول یارو رو پس دادم بگو بعدش ب روش بیارم؟؟

یه بار دیگه با آرامش چیزی که واست نوشتمو بخون

ابجی دارم روانی میشم بگو چطوری رفتار کنم باهاش خیلی بهم برخورد برام خیلی سخت بود ب این رو بندازم

ابجی دارم روانی میشم بگو چطوری رفتار کنم باهاش خیلی بهم برخورد برام خیلی سخت بود ب این رو بندازم

خوندی؟

میگم یه حساب سرانگشتی کن

بنده خدا ده تومن واسه ماشین یه جا داده

از روزی که حقوق گرفته حدودا ده روز

گیریم ۱ تومن بنزین زده باشه

اتومن هم لباس و خورد و خوراک و ... هرچی

حالا۳ تومنی که داره رو باید با احتیاط خرج کنه

و چون شما رو دوست داره و نمیخواد ناراحتت کنه اگه پولو به شما میداد و شما نمتونستی سریع برگردونی، انموقع دستش خالی میشد و روش نمیشد بهت بگه که دستم خالیه. اونوقت چی؟

عزیز دلم بهش حق بده

ولی اگه بحثش پیش اومد خیلی ریلکس بگو اون که درست شد از کسی دیگه گرفتم صبح پسش دادم

که آقا حساب کار دستش بیاد

من اینقدر بلدم🤷‍♀️

خوندی؟ میگم یه حساب سرانگشتی کن بنده خدا ده تومن واسه ماشین یه جا داده از روزی که حقوق گرفته حدود ...

پس چرا اولش گفت میدم بعد دو دقیقه گفت ندارم .خیلی ناراحتم 

میدونم به غرورت برخورده ولی خیلی راحت و ریلکس برخورد کن که بدونه ۳ تومن ( چندرغاز) پولی نیست که قدر و قیمت تو رو بالا پایین کنه

واسه اونم خودش بهت توضیح میده

غصه نخور خواهر

میدونم به غرورت برخورده ولی خیلی راحت و ریلکس برخورد کن که بدونه ۳ تومن ( چندرغاز) پولی نیست که قدر ...

اومدم گفت دارم دو دقیقه بعد کفت ۱۰ تومن دادم ماشین بقیش بزنین زدم یک تومن مامانم خرج کرده مگه میشه داره خالم ازش بهم میخوره 

اومدم گفت دارم دو دقیقه بعد کفت ۱۰ تومن دادم ماشین بقیش بزنین زدم یک تومن مامانم خرج کرده مگه میشه د ...

عزیزدلم