2777
2789
عنوان

التماس دعا حال دلم خوب نیست

64 بازدید | 8 پست

همش داره بدتر میشه

چکار کنم

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

شما هم دعا کنید...

پر بازدید شد دعا کنید تو رو خدا....

براتون دعا میکنم، بگید چی بخونم براتون.؟

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

نمیدونم مشکل چیه. ولی از خدا میخوام بهترین شکل ممکن و به زودی دلتون خوش بشه و حاجتتون برآورده کنه. الهی آمین

برای امضا تون حمد میخونم.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم دعا کنید... پر بازدید شد دعا کنید تو رو خدا.... براتون دعا میکنم، بگید چی بخونم براتون.؟

دعای من مستجاب نمیشه انگار

حالم بدههههه

حال زندگیم داغون

دعا کن

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
نمیدونم مشکل چیه. ولی از خدا میخوام بهترین شکل ممکن و به زودی دلتون خوش بشه و حاجتتون برآورده کنه. ا ...

ممنون

برای سر به راهی پسرم دعا کن

ممنون

دعای من مستجاب نمیشه انگار حالم بدههههه حال زندگیم داغون دعا کن

پناه بر خدا.

چشم عزیزم.

نگید اینجوری، توکل کنید. حتی بدترین شرایط.

اونقدر توی شرایط افتضاح هستیم که حاضریم مرگ موش بخوریم. اما توکل کردیم به خدا و امام زمان. مطمئنم جواب میدن. مطمئنم درست میشه.

صلوات و استغفار زیاد بگید.

چندین ختم قرآن بگیرید.

منمم دعا میکنم

ممنون برای سر به راهی پسرم دعا کن ممنون

سوره محمد.

سوره اعلی.

سوره مؤمنون.

همش بخونید، هرروز.

برای سر به راهی و خوش اخلاق شدن.

عالی نه. اما کم کم خوب میشن.

دعا و تلاش کنید.

ما هم دردمون همین، اما ناامیدی و حرف مردم آدمو میکشه.....

درکتون میکنم پناه میبریم به خدا.

توکل توسل کنید، کم نیارید، دعا کنید.

توسل به امام زمان عج، شهدا کنید.

حلال کنید گوشیم خاموش شد که دیر جواب دادم.

یا صاحب الزمان ادرکنی.

خدایا به بزرگی خودت قسم بهمون رحم کن و کمکمون کن... خدااا