اون پر حرف تره مثلا وقتی حرف میزنه منم ادامه حرفش نظرمو میگم ولی وقتی حرفاش تموم میشه به من میگه چه خبر منم مثلا در حد دو دقیقه حرف میزنم بعد حرفام تموم میشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوب میشی ناراحت نباش حتما خانوم کم حرف دوست داشته که نامزدتون شده آدم که نباید همیشه دو ساعت حرف بزنه بعدش هم حرف های عادی مثل احوال پرسی خوبی خسته نباشی چی کار می کنی چی خوردی در مورد خودت اگر جایی رفتی کاری کردی حالت خوبه یا بده صحبت کن حال خوانوادش رو بپرس خلاصه همین چیزا رو بگی خودش کلی حرف میشه
نه اتفاقا پرحرف دوست داره این اخلاق کم حرفیمو دوست نداره ولی اخلاقای دیگمو دوست داره ...
به مرور بهتر میشی ببین من خودمم همینجوری هستم ولی چیزی که هست شاید یکم سرد برخورد می کنی مثلا اگر اصلا زنگ نزنی یا جدی باشی بده یا ابراز علاقه نمیکنی نامزدت اونوقت حس بد میگیره وگرنه برین تو زندگی خیلی مسایل هست برای حرف زدن