2777
2789

اینم بگم که جواب اوکی و دادیم و فقط باید بریم ازمایش بدیم و عقد و اینا 

با هم هر روز چت میکنیم صبح بخیر میگه شبا هم میاد حرف می‌زنیم تو اس ام اس 

امروز صبح بخیر نگفت من بهش پیام دادم صبح بخیر گفتم دیگه اون جوابمو نداد (از صبح قرار بوده بره سر کار تا عصری هنوز نیومده )

چیکار کنم 😐زنگ هم نمیشه بزنم بهش 

تو اینستا پیام بدم؟یا نمی‌خواد ؟اخه دیشب اس ام اس می‌دادیم پیام هامون ارسال نمیشد میگم شاید پیامم نرفته 

کلا بهترین کار تو این موقعیت چیه ؟که اگه هم پیام داد شب فک نکنه من نگرانش نبودم خودمم از نگرانی در بیام ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داری میگی دوروز دیگه میخواین برین عقد  و ازمایشو فلان چرا نمیشه زنگ بزنی؟! 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
فعلا پیام نده تا خودش پی بده  اگ هم پی داد ک چرا پیام ندادی بگو من پیام دادم فک کنم نرسیده و ا ...

بعدا اگه گفت چرا نگران نشدی دوباره پیام بدی چی 

🥴🥴اگه شب هم پیام نداد چی 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

دوباره پیام بده یعنی با این همه پیام رسانای مختلف هنوز بهم اس ام اس میدین ؟ 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡