2777
2789

میخوام تغییر کنم بهتر باشم خاص باشم خوشگل باکلاس شیک هم از نظر قیافه هم تیپ این چیزا ولی ظاهر نه با عمل و بوتاکس این چیزا چیکار کنم که جذاب تر بشم تغییر کنم میخام پسر کش بشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرایش غلیظ نداشته باش 

همه چیز بزن ولی کم ک فقط زیبایی هاتو پررنگ تر کنی

روتین پوستی و ضدآفتاب اینا فراموش نشه و حتمن آرایش تو قبل خواب پاک کن 

ب بهداشت و حمامت بیشتر برس کرم مو یا سرم مو بگیر 

و همیشه سعی کن خوشبو باشی و مسواک هرروز بزنی. 

اول اینکه هرکاری میکنی بخاطر دل خودت کن بخاطر اینکه وقتی میری جلو اینه از خودت خوشت بیاد 

میتونی موهاتو مدل های فانتزی بزنی یا اینکه چند مدل مو یاد بگیری موهات رو سالم نگه داری با روغن تراپی و... 

به پوستت برسی اگه تونستی فشیال بری اگه نه ماسک صورت اسکراب بگیری پوست صورت تمیز خیلی جذابه

یه آرایش ملایم بلد باشی به زیبایی دندونات برسی تمرین کنی لبخند زیبایی داشته باشی

زیبایی ناخنها دستها هم مهمه زیورالات مناسب خودت

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

خوب مثلا موهام چه رنگ کنم خودم سبز دوست دارم و چطور به پوستم برسم چه مدل ناخونی بکارم چه استایلی بزن ...

میتونی یه چند تیکه رنگ فانتزی بذاری

پوستت رو باید ببینی چرب هست یا خشک یا مختلط بر حسب اون بری مغازه لوازم ارایشی فروشی و اسکراب و ماسک پوست خودتو بخری هفته ای یکبار انجام بدی

مدل ناخنت رو باید ببینی دستات چه شکلین و چه مدل بیشتر بهت میاد 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

وقتی راه میری غوض نکن سینه رو بده جلو مص اونایی ک کتواک میرن کمرتو صاف کن ک یه زن با اعتماد بنفس بنظر برسی،همیشه مرتب و نظافت داشته باش عطرای تند نزن لباساتو همیشه ست کن و با سلیقه انتخابشون کن حرکاتت ن خیلی اروم باشه ن خیلی تند ارایشت درحد گریم و اصلاح نقص چهره باشه ن خیلی زیاد ک دلو بزنه اینجوری فک میکنن ذاتن زیبایی ن با ارایش..محترم با کلاس و زنانه رفتار کن به هیچ عنوان حرکات یا حرفایی ک تو رو ذره ای ب مردا شبیه میکنه رو انجام نده یه کلیپ یوتیوبم برات میفرستم ببین

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم