2777
2789
عنوان

دختر 14 ساله ابرو برداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشینه درسشو بخونه  این راه پایان نداره شروع با  سیبیل  ابرو  کراتین  ...

اصلاح صورت مربوط میشه به بهداشت و نظافت

اینایی که شما گفتین کارهای زیبایی به حساب میاد و هیچ ربطی به هم ندارن

اگه این قدر بدبینانه قراره نگاه بشه پس اصلا دختر ۱۴ ساله بیرون هم نره که یه وقت به بیراهه کشیده نشه

دیدین خدا جای حق نشسته؟ دیدین خدا هم با ماست؟ فقط باید صبور باشیم... قربون بزرگیت خدا جونم❤️

فقط وسطشو برداره وگرنه ابرو برداشتن از مد افتاده

دقیقااا همه دخترونه میگیرن

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

من ۱۸ سالمه هنو دس ب ابروهام نزدم چون بعدش زود زود میان منم دور درسم وقت نمی کنم برم سراغشون بدتر از قبل میشن😂

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
اصلاح صورت مربوط میشه به بهداشت و نظافت اینایی که شما گفتین کارهای زیبایی به حساب میاد و هیچ ربطی ب ...

آره ماشالا نسل امروزه رو اصلا نمیتونی جلوشونو بگیری دخترخالم میگفت سال پایینی ها که ازش کوچیکتر بودن بخواطر سیبیلاش مسخرش میکردن تازه گرفت

اصلاح صورت مربوط میشه به بهداشت و نظافت اینایی که شما گفتین کارهای زیبایی به حساب میاد و هیچ ربطی ب ...

دقیقا ااااااااا اینا مال زیباییه 

نه کی گفته بشینه خونه 

بزنه بیرون .

چرا باید بهش خط قرمز بدیم 

بزاریم رها باشه ....

تو دلش بمونه واااااا مگه میشه .

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...

آخه برداشتن چهارتا تار مو که رو اعصاب اون بچه است چه مساله مهمیه که طفلک باید فکرش درگیرش بشه به خاله ات بگو بزار برداره وقتی ناراحته حس بهتری بگیره هر چیزی به اندازه اش انجام بشه خوبه نه باید انقدر سفت گرفت که بچه حس امل بودن کنه نه باید انقدر آزادی داد که بخواد هر کار دلش خواست انجام بده همه چیز در حد معقول خوبه به خالت بگو چهارتا تار سیبیل و برداره به هیچجا برنمی خوره فقط اعتماد به نفسش برمی گرده