2777
2789
عنوان

فکر کنم توی پاهام خون لخته شده 🥵😨

1848 بازدید | 19 پست

واریس دارم بیرون نزده ها رگهام فقط دیده میشن از زیر پوست همشم شبا پا درد دارم پاهام بی قراره همش چند بار دکتر رفتم هی گفتن از کم خونیه ولی نبود خیلی درد میکرد امشب یه بطری آب داغ گذاشتم زیر پاهام که بد حرارتش پاهام کمتر درد بگیره الان بدتر شده دردش نصف پاهام یخ یخ شده ای خدا چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب برو دکتر بگو واریس هست

میدونم واریسه وقت نکردم برم دکتر یکی باید باهام باشه الان همسرم زندانه نیست خودمم بچه کومیک دارم کسی نیست چند ساعت نگهشون داره که تنهایی برم بیمارستان حتی

سونو بگیر از پات و ازمایش انعقاد بده، اگر سالم بود از لخته نیست.کلسیم و ویتامین دی رو چک کن

اونا هم هست کلا اما تو اینترنت زدم همه علاعم من بود واریس فقط نفهمیدم درمانش چیه قبلا خیلی کم پشت پاهام بود الان داره بیشتررمیسه تا کف پاهام رسیده 

اونا هم هست کلا اما تو اینترنت زدم همه علاعم من بود واریس فقط نفهمیدم درمانش چیه قبلا خیلی کم پشت پا ...

مامان منم بدجور واریس داره این ماه چندبار رفت ماساژ درمانی خداروشکر عالی شده .تمام گرفتگی هاشو برطرف کردن 

میدونم واریسه وقت نکردم برم دکتر یکی باید باهام باشه الان همسرم زندانه نیست خودمم بچه کومیک دارم کسی ...

عزیزم میشه بپرسم شوهرت چراوچندمدته زندانه اخه شوهرمنم زندانه اصلاحالم خوب نیست

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

چقدر پروفایلت قشنگه...انشاالله به همین اسم های پربرکت خدا ،خودش مشکلاتتو حل کنه و حال دلت خوب بشه.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

در عابر بانک برای یکی که بهش گفته نقدی بهت پول میدم بزن به کارتم پول ریخته بوده ۳۰ هزار تومن نگو طرف رفته یه خونه یه روزه اجاره کرده وسایل خونه رو دزدیده حالا صاحب خونه از شوهرم شکایت کرده چون پول اجاره یه روز خونه هه رو شوهر من ریخته بوده اینو گیر انداختن ۶ ماه زندان داره با ۱۵۰ ملیون رد مال که باید ۳ماه شو بکشه بعد ازاد میشه الان دوماهش رد شده ۱ ماه دیگه مونده 

مامان منم بدجور واریس داره این ماه چندبار رفت ماساژ درمانی خداروشکر عالی شده .تمام گرفتگی هاشو برطرف ...

خب این رگ های رنگ رنگی که از زیر پوست دیده میشن رو که محو نمیکنه من خیلی پاهام درد میکنه انگار رگ هام عین طناب بهم میپیچن و کشیده میشن

خب منم دردشو گفتم رگ هارو نگفتم.برای دردش اینکارو کرد

زیاد ماساژ درمانی کردم هر راهی امتحان کردم حتی یه مدت شبا موقع خواب پاهامو تو تشت اب نمک میزاشتم تا خوابم ببره اما الان نمیدونم از استرسه چیه بیشتر شده دردشدن خوابم نمیبره اصلا شبا