'تو یه هارلی کوئینی که عشق قصه جوکری ♡¿یه حس مث کوکبی که وقتی اسم تو رسید بفهمی عشقتو چیشید باهمه حس گندگیش¿¡"احتمالا باتو هم نظر نیستم و چاقو زیر گلوت نذاشتم که بخوای ریپ بزنی یابیای تاپیکم میتونی بری حوصله ندارم جوابی هم میدم برای اینه جواب گهخورامو داده باشم ناراحت نشن"درباره خرگوش سوالی دارین بپرسین تازه وارد نیستم کاربری ناشناسمه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عَسى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.